2016.
Sze.
25.
Nem szállt a fejébe a dicsőség

Palvin Barbi magyarországi jó barátja így beszél róla:
Akik nem ismerik, vagy még nem beszélgettek soha Barbarával, azok általában azt képzelik, hogy a többi világhírű modellhez hasonlóan ő is megközelíthetetlen, nagyvilági életet élő beképzelt valaki. Közben meg pont nem ilyen, hanem tök aranyos, kedves, barátkozó természetű. Egyáltalán nem érdekli, hogy ki milyen, milyen körből származik. Szeret közös fotókat készíteni híres emberekkel, esetleg flörtölni velük, de egyébként ennél több nincs az egész mögött.

 

Ella (szerk.) Valljuk be, hogy mindenki ugyanezt csinálná Barbi helyében, ha tehetné. Még így is ezt csináljuk. Például, ha lehetőségünk van, akkor igen is közös szelfit csinálunk egy hírességgel és ha valaki olyan szerencsés, akár még kacérkodik is vele. Ettől mi sem leszünk nagyvilágiak, beképzeltek. Ilyenért Barbit nem is szabadna egy percre sem elítélni.

 

Barbi mindig nevet, amikor a média összehozza valakivel, akivel együtt bulizik vagy szelfizik. Nincs elszállva magától, nem felejtette el, hogy honnan jött. Imádja a családját és az itteni barátait. Hétköznapokon még sminkelni sem szokta magát. Ugyanúgy öltözködik, ahogy a társaságból a vele egykorúak többsége. Nem szokott feltűnősködni, sőt gyakran előfordul, hogy az embereknek le sem esik, hogy Barbi bandázik közvetlenül mellettük. Egyszerűen csak éli a maga kis pörgős életét.

 

Forrás: Bors

 

Még cikkek a kategóriában

 Ella    0 Hozzászólás
208 megtekintés
 

Előző, következő cikk

Barbi a 14. Teen Vogue Partyn

Szeptember 23-án pénteken, azaz kettő nappal ezelőtt Barbi részt vett Hollywoodban a 14. Teen Vogue Partyn, amibe egy laza, de annál nőiesebb fekete ruhában jelent meg fekete farmerkabáttal és fekete cipőben. Nagyon lezserre és még is szexire sikerült az

2016-os fotósorozatok

Szép jó napot 🙂 A mai napon feltöltésre kerültek a galériába a 2016-os évi (már mint amiről tudok) Barbis fotósorozatok. Húsz albumban 330 kép lett feltöltve. 95%-ban mind nagyon jó minőségűek. Nagyon jó képek készültek Barbiról idén is. Mindegyiken

 


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.