Forbrukslån | Kaiuttimet | Kredittkort med Fordeler | Billig Strømleverandør | Billigste Husalarm | Billig Forsikring | Billigste Mobilselskaper | Beste Advokat

Az oldal a világhírű magyar modell Palvin Barbara rajongói oldala. Ha érdekelnek a legfrissebb hírek, cikkek, képek, akkor látogasd az oldalt rendszeresen. Több neves tervező darabjai mellett végigsétált már többször Louis Vuitton vagy a Chanel kifutóján is. Ez után szerződtette az egyik legnagyobb modellügynökség az IMG. Alig 13 évesen indult karrierje, amikor felfedezték miközben Budapesten sétált. Még ebben az évben debütált a Japán Spur Magazine-ban. Azóta volt a New Yorker, Chanel, Giorgio Armani reklámarca is. A Victoria's Secret-tel és az Intimissimi-vel is dolgozott már együtt. 2017-ben a Portugál GQ magazin az év nemzetközi modelljének választotta. Ebben az évben másodjára szerepelt a Sports Illustrated magazin fürdőruhás számában. Ha még többet szeretnél tudni a szupermodellről, akkor kattints a Palvin Barbara menüpontra!

Pilgrim SS18 Pinko SS18 Piaget vacsora | Geneva, január 15. Brklyn Club | Budapest, január 9. Ötkert Club & Bistro | Budapest, január 5. Érkezés a Wilson Hotelbe | Geneva, január 15.
2018/01/21 PINKO SS18
2018/01/21 Idei évi események
2018/01/03 Két új L’Oréal reklám
2017/12/31 Ez történt 2017-ben
Októberi napilapok

Galéria magazin

Felkerültek a galériába az eddigi októberi napilapokban megjelent Barbis cikkek. Már amiről tudok 🙂 Igaz, a Színes ász napilap egyik cikkében nem Barbiról van szó, hanem annak szépséges nővéréről, Anitáról. Csak futólag készült cikk ez, ami azt taglalja, hogy Barbi nővére épp olyan szép, mint Barbara, ami igaz is. Valószínű a cikk az újságban azért született meg, mert napokkal ezelőtt Barbi megosztotta a képet Instagram oldalán Anitáról, amit eme cikk alatt meg is nézhettek. Az újságcikkeket pedig a galériában lehet elolvasni.

 

A cikkekkel kapcsolatban a legtöbb Barbiról és Hamiltonról szól, amiben van igazság is és feltételezés is. Hónapok óta találgatások mennek arról, hogy akkor ők most mennyire vannak közel egymáshoz. Az egyik cikkben azt írják, hogy:

 

Testbeszéd-szakértők szerint a képek alapján…

 

Most komolyan? Testbeszéd-szakértők szerint? Lehet egy fotó bármilyen intim, az nem jelenti azt, hogy együtt vannak a párok. Nagyon-nagyon jóban is lehetnek csak. Amíg máshogy nem nyilatkoznak, addig szerintem felesleges őket összeboronálni, nem? És ha együtt is lennének, az is csak rájuk tartozik. Mindegy is mi van köztük, legyenek boldogok 🙂

 

   

 

→ Galéria → Magyar nyelvű magazinok → 2016 → Bors napilap október
→ Galéria → Magyar nyelvű magazinok → 2016 → Glamour Magyarország október
→ Galéria → Magyar nyelvű magazinok → 2016 → Hot Magyarország október
→ Galéria → Magyar nyelvű magazinok → 2016 → Színes ász napilap október

 

#wcw 😍 @anitapalvin #mysisterishotterthanyours

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által közzétett fénykép,

Még cikkek a kategóriában