2016.
nov.
01.
Halloween Party Heidi Klum-nál

Sejtettem én, hogy az október 28-ai buli elő Halloween Party volt, mert Barbi tegnap is részt vett egy ilyen eseményen méghozzá a Heidi Klum által rendezett buliban, aki szupermodell és a mai napig fényesen ragyog a csillaga. Biztos jó volt a buli a képeket elnézve. Ezen a bulin a Forma 1-es pilóta Lewis Hamilton is részt vett. És igen még mindig nem lehet tudni, hogy több van-e Barbi és Hamilton között csak barátságnál, bár a képek semmi arra utaló jelet nem adnak, hogy más is lenne közöttük.

 

Vannak online magyar internetes magazinok, ahol minden kis piszlicsáré (elnézést) képről, amin Barbi és Lewis együtt van rajta, máris felkapják a dolgot és összeboronálják őket. Hogy ez mekkora egy marhaság. Vagy elkerülte a figyelmemet az ilyen fotó, mert én még egy képen sem láttam őket olyan intim viszonyban, hogy arra kelljen belőle következtetni, hogy bármi is lenne köztük barátságnál. Akármi is van, jól csinálják. Hagy csámcsogjon a sajtó 🙂 Kellemetlen lehet nekik, hogy nem tudják az igazat. De elkalandoztam. Visszakanyarodva a Halloween-i Party-hoz a képek a galériába már fel is kerültek jó minőségben.

 

   

 

→ Galéria → Események → 2016 → LaLa Anthony & Lenny S. Host Costume Couture at Tao Downtown New York, október 31.

→ Galéria → Paparazzi → 2016 → Heidi Klum 17th Annual Halloween Party New York, október 31.

Még cikkek a kategóriában

 Ella    0 Hozzászólás
215 megtekintés
 

Előző, következő cikk

Halloween Party New Yorkban

Barbi október 28-án New Yorkban egy Halloween Partyn vett részt. Bár lehet ez csak egy elő Halloween Party volt, mert hivatalosan Amerikában holnap este lesz Halloween éjszakája. Láttam New Yorki képeket az interneten, ahogy itt-ott beöltöztetik a várost ilyenkor.

Októberi napilapok 2.

Barbiról október hónap vége felé is készültek cikkek a magyar magazinokban és napilapokban. Ezeket már el is lehet olvasni a galériában. Plusz felkerült egy novemberi cikk is már közéjük, ami a Story magazinban jelent meg. Csak a szokásosat taglalja

 


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.