Lånekalkulator Forbrukslån | Lainat | Visa Kredittkort | Strømpriser | Billig Husalarm | Forsikring Sammenligning | Beste Mobilabonnement 2018 | Vindusmontør
Találkoztam Palvin Barbival!

Sziasztok! Én lennék az új szerkesztő, Marcoca, lehet, hogy néhányan ismertek a G-Portálról. Nagyon szeretem Barbit, elképesztő, hogy mennyi mindent elért eddigi életében. Nagyon köszönöm Ellának, hogy felvett! <3 Na de, nem is ez lenne a lényeg, hanem a tegnapi nap (November 24.), ugyanis Barbi ott volt a Deák Ferenc utca, Fashion Street új Intimissimi üzletének megnyitóján, amire én is elmentem.

 

Iskola után indultunk el a barátnőmmel és nagymamámmal, valahogy sikerült tájékozódnunk a nagy forgatagban. Miután megérkeztünk, megkerestük az üzletet, kiemelem, ekkor volt körülbelül 17:00, vagyis 5 óra, ekkor még az előkészületek voltak, a kirakatot rendezgették, törölték az üveget stb.
Természetesen körbenéztünk a vásáron, egyszerűen gyönyörű, utána beugortunk egy étterembe, és 18:00-kor, vagyis 6 órakor már az üzlet előtt álltunk. Amikor érkeztünk alig voltunk tízen, de az idő múlásával ez változott, így tömegnyomor lett, de barátnőmmel ragaszkodóan harcoltunk a harmadik „soros” pozíciónkra.
Némán álltunk, csak néhányan beszélgettek, bár meg se lepődtem a nagy csöndességen, mert megfagytam, és egy idő után már a lábamat se éreztem. Így 18:20 fele megtörtént a várva várt pillanat.

 

Az őrök elindultak a vörös szőnyegen (az üzlet bejárata előtt egy vörös szőnyeg volt leterítve, korláttal). Néhány perc múlva meg már mindenki halkan súgta oda partnerének, hogy már jön. És igen! Palvin Barbi az őrök között érkezett meg, integetve és mosolyogva, majd mikor beért az üzletbe, nem is jött ki többet.
Sokan megijedtünk, én is, hogy most ennyi volt csak? Barbiból csak azt láttuk, hogy belép egy szobába, és érkeznek a sajtók és médiás emberek, akik pezsgőt kortyolgatva csevegnek, mikor mi kinn halálra fagytunk, és egymás hegyén-hátán térdepeltünk. Egyszer azt lehetett észrevenni, hogy a karácsonyfa égői világítani kezdenek. Ezek szerint Barbi „átadta” az üzletet.

 

Álltunk még néhány percet, amikor hirtelen Barbi kijött, és megkérdezte, hogy levideózhat-e minket, persze mi igennel válaszoltunk és egy nagy ujjongás közepette kész is volt a videó. Barbi egy poénnak szánt csípős megjegyzést is mondott, hogy „ez elég satnya volt.”. Persze nem akartuk megbántani, nevettünk rajta.
Pár szerencsés tudott vele még a hivatalos 7 óra előtt képet készíteni, sajnos én nem voltam ezek között, pont nem felénk jött Barbi. Aztán be is ment.
Kereken hét órakor szólaltak meg az őrök, hogy 4-7 fős csoportokban lehet bemenni az üzletbe, ilyenkor már nagyon nagy volt a tolongás, de próbáltunk stabilan megállni. Hamar be is jutottunk, és én izgatottan léptem be, vettem le a kabátom és néztem körül, majd álltam be a sorba. Barbi csodásan festett, mint mindig! Először a barátnőm fotózgatott vele, én is készítettem róluk egy képet, és elérkezett a várva várt pillanat: Én következtem.

 

Nagy mosollyal az arcomon léptem oda Barbihoz, egy „Szió”-val köszöntem, ő meg egy „Helló”-val köszöntött engem. Nem volt merszem átkarolni, ezért összefonott kezekkel mosolyogtam körülbelül 2 percig, utána átöleltem Barbit és már mentünk is. Nem tudom még mindig elképzelni, hogy testközelből láttam és megöleltem, hiába volt a sok várakozás, nagyon is megérte! Amúgy nagyon sok videót készítettem, és képet, mindet hamarosan a galériában megtalálhatjátok, na meg Barbi is rakott fel a közösségi oldalaira, és az interneten is találhattok cikkeket és képeket (amiken eléggé jól látszódok 😀 ), amiket találtam, azokat ide linkelem: velvet.hufemcafe.huindex.hu

 

Remélem, megtudtatok valamit a beszámolómból, nekem nagyon nagy élmény volt, a saját képekért és videókért meg ne kövezzetek meg! 😀

Még cikkek a kategóriában