2016.
dec.
10.
Lui magazin + Maxim magazin

Sziasztok! Pár nappal ezelőtt arról már beszámoltam, miszerint Barbi a Maxim magazin után újabb magazin kedvéért vetkőzött le. A francia Lui felnőtt magazin hozott le pár képet Barbiról. A magazinban összesen három kép jelent meg róla, ami nem nevezhető éppen soknak, de a férfiaknak nem kell búsulniuk, mert az év végi magazinokban általában következő évi naptárakat is szoktak tenni. Így lett ez idén is, így Barbi a Lui magazin naptárán is szerepel. A hónapok a következőek: október, november és december. A naptár még nem jelent meg semmilyen jó minőségben, csak a képek a naptárhoz. Ezeket feltöltöttem a galériába a többi Lui-s fotósorozat közé. Amint megszerzem a naptárat jó minőségben, azt is megosztom.

 

 

 

Ugyancsak Lui magazin: Azon kívül, hogy Barbi a lapban szerepel, a magazin címoldalára is ő került, így elhoztam a borítóképet is.

 

 

A Maxim magazinról annyit, hogy végre a teljes magazin felkerült a galériába, plusz az ehhez a magazinhoz tartozó fotósorozatok is frissítve lettek, így már minden kép oda is fel lett töltve.

 

   

 

→ Galéria → Magazinok idegen nyelvű → 2016 → Maxim magazin

→ Galéria → Magazinok idegen nyelvű → 2016 → Lui magazin

→ Galéria → Fotósorozatok → 2016 → David Bellemerer Lui magazin

→ Galéria → Fotósorozatok → 2016 → Gilles Bensimon Maxim magazin

Még cikkek a kategóriában

 Ella    0 Hozzászólás
1 671 megtekintés
 

Előző, következő cikk

Barbi megint levetkőzött + fotósorozatok

Barbi egy újabb magazin kedvéért újra ledobta a ruháit. Alig ocsúdtunk fel a Maxim magazinban látottakon, Barbi újra levetkőzött. Most a francia Lui férfimagazin kedvéért hajította el a ruháit. Eddig három kép jelent meg a magazinból. A képek igen

Palvin Barbi Sharon Stone ikonikus jelenetével

Úgy tűnik Palvin Barbi nagyon ki szeretne törni a cuki kislányos imidzsből. Eddig úgy néz ki sikeresen teljesíti ezt az elhatározását. Bár én még mindig bizakodó vagyok, hogy azért teljesen nem akar egyelőre levetkőzni 😉 A napokban jelent meg

 


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.