2017.
jan.
22.
Új fotósorozatok

Sziasztok! Elnézéseteket kérem, hogy eddig nem jelentkeztem, de annyira sok minden nincsen még így év elején Barbiról. Idén még nem vette le a ruháit 🙂 A kisebb híreket meg összegyűjtöm és majd egy cikkbe megint be fogom linkelni. Már jó sok összegyűlt, szóval aktuális lesz már megírnom azt is. De most a fotósorozatokról kicsit bővebben. A 2016-os évhez került fel egy új album, amihez a képek igazából még év elején készültek a Vince Camuto tavasz/nyár kollekcióhoz. Nem olyan régen találtam rá erre a sorozatra, ezért csak most osztottam meg veletek. Ezen kívül 2017-be került fel két új album. Az egyik a L’Oréal Paris album, ahova azok a képek kerülnek, amik a márka számára készülnek Barbiról. Nem szedem majd külön a képeket, hanem minden, ami L’Oréal ide kerül bele. Kivéve ha több sorozat lesz egy fotózáson és a fotográfus nevét is sikerül megtalálnom. A másik album pedig Iam Constantin képei. Azt hiszem nagyjából ennyit szerettem volna írni. Visszatérek ám a rendszeres frissekhez, csak így év elején nincsen annyi sajnos 🙁

 

   
   

 

→ Galéria → Fotósorozatok → 2016 → Vince Camuto tavasz/nyár kollekció

→ Galéria → Fotósorozatok → 2017 → Iam Constantin

→ Galéria → Fotósorozatok → 2017 → L’Oréal Paris

Még cikkek a kategóriában

 Ella    0 Hozzászólás
233 megtekintés

Előző, következő cikk

Új és régi fotósorozatok

Kellemes utolsó napot kívánok ebből az évből mindenkinek. Bízom benne, hogy mindenkinek jól telik az óév utolsó napja és még jobban indul az újév. Az idei utolsó friss galéria frissítés. 272 darab régi (új) képek kerültek fel a galériába.

Internetes magazinok cikkei 4.

Sziasztok! Meghoztam az Internetes magazinok cikkeinek a 4. kiadását 🙂 November vége óta vannak ebbe a bejegyzésbe linkelve a magyar internetes híroldalak cikkei Barbiról. Kicsit elmaradtam ezzel a poszttal is, így most több link került ide, mint általában szokott.

 


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.