Forbrukslån svar på Dagen | Paras Pelinäppäimistö | Beste Kredittkort med Rabatt | Billigste Strøm 2017 | Billigste Alarmselskap | Billigste Forsikring | Billigste Mobilabonnement | Prisvurdering Bolig

Az oldal a világhírű magyar modell Palvin Barbara rajongói oldala. Ha érdekelnek a legfrissebb hírek, cikkek, képek, akkor látogasd az oldalt rendszeresen. Több neves tervező darabjai mellett végigsétált már többször Louis Vuitton vagy a Chanel kifutóján is. Ez után szerződtette az egyik legnagyobb modellügynökség az IMG. Alig 13 évesen indult karrierje, amikor felfedezték miközben Budapesten sétált. Még ebben az évben debütált a Japán Spur Magazine-ban. Azóta volt a New Yorker, Chanel, Giorgio Armani reklámarca is. A Victoria's Secret-tel és az Intimissimi-vel is dolgozott már együtt. 2017-ben a Portugál GQ magazin az év nemzetközi modelljének választotta. Ebben az évben másodjára szerepelt a Sports Illustrated magazin fürdőruhás számában. Ha még többet szeretnél tudni a szupermodellről, akkor kattints a Palvin Barbara menüpontra!

2017 | Love magazine - Advent Jorge Solorzano (Snapchat) 2017 Pilgrim SS18 Muppets for The Love Magazine UK By Rankin Love Magazine, Advent
Barbi a New York-i divathéten

események Galéria

Barbi a New York-i divathéten is részt vett ezen a héten. Hogy pontosabb legyek Jeremy Scott divatbemutatóján készült róla pár fotó. A kedvenc barátnőjével és készült itt közös fotó, aki nem más, mint Stella Maxwell, aki szintén modell és ha a hírek igazak, akkor jelenleg Kristen Stewart „barátnője”. Mármint Stella 🙂 Barbi ezeken a képeken is igazán elbűvölő, és a ruci, amit viselt az eseményen, szintén jól néz ki. Tetszik nagyon ez a ruha és farmerkabát kombó.

 

Ezen kívül egy nem hivatalos esemény, ami nem is annyira esemény, de azért én abba az albuma töltöttem fel a galériában. Barbi bohóckodása New York-ban február 9-én a new york-i szép nagy hóban. Kár, hogy nálunk nem esett akkora hó ezen a télen, mint ott.

 

   
   

 

→ Galéria → Események → 2017 → Jeremy Scott divatbemutató New York, február 10.

→ Galéria → Események → 2017 → Barbi New York-ban, február 9.

Még cikkek a kategóriában