Lånekalkulator | Sähkövertailu | Beste kredittkort 2018 | Billig Strøm | Innbruddsalarm | Forsikringer Sammenligning | Billig Mobilabonnement | Billigste Bredbånd 2018
Nagyon sok friss kép a galériában

Most van jelenleg Amerikában, jobban mondva New York-ban a Fashion Week, az az divathét. Mivel Barbi is egy csomó eseményen megjelenik a héten, így több kép is készült róla, aminek nagyon örülünk 🙂 Ezen kívül napvilágot látott több kisebb fotósorozat kép is, amiket szintén már meg is lehet tekinteni a galériában. Na, de menjünk szépen sorban a frisseken.

 

Frissült a Jeremy Scott divatbemutató esemény albuma, plusz kettő új album is született még ebben a kategóriában. Az egyik albumba kerültek azok a képek, ahol Barbi megérkezik az eseményre, a másik albumban pedig a távozásáról készültek a képek. Nem tudom ki vette észre, de a divatbemutatón a padon vagy széken Barbi Ashley Benson mellett ül ám 🙂 Elsőre észre sem vettem, csak mikor jobban megnéztem a képeket. Ashley kicsit más lett a Pretty Little Liars óta.

 

 

   

 

Aztán még ami esemény és szintén a divathéthez köthető, az a február 10-ei buli, ahol Barbi Iszak Esztivel szórakozott New York-ban. Iszak Eszti lett idén a Maybelline magyarországi ‘It Girl’-je, azért utazott a városba.

 

   

 

És még mindig egy kis divathét. Február 11-én paparazzi fotók készültek Barbiról, amint éppen a Public School Fashion Show-ra érkezik. Eléggé lenge és merész ruhában jelent meg Barbi az eseményen, de ez ugye New York-ban egyáltalán nem furcsa. Barbinak pedig ez a szett is nagyon jól állt.

 

   

 

És egy kis fotósorozat, ami még hátra van. Nagyon jó képek készültek idén Barbiról eddig. A személyes kedvencem a lenti nagy kép. Azt nem igazán értem, hogy a magyar internetes bulvárlapok miért úgy írnak róla, hogy nem tetszik nekik a fotó, mert szerintem iszonyatosan jól néz ki rajta Barbi. Tök egyedi a fotó. Igaz, hogy nehéz felismerni, de ettől eltekintve a kép szuper jó lett 🙂 Olyan kis vadóc rajta <3

 

 

   

 

→ Galéria → Fotósorozatok → 2017 → Brian William Green

→ Galéria → Fotósorozatok → 2017 → Charlotte Willer sminkes

→ Galéria → Fotósorozatok → 2017 → Love Magazin

→ Galéria → Fotósorozatok → 2017 → Natasha Harri

→ Galéria → Események → 2017 → Jeremy Scott divatbemutatóra érkezés New York, február 10.

→ Galéria → Események → 2017 → Jeremy Scott divatbemutató elhagyása New York, február 10.

→ Galéria → Események → 2017 → 1 OAK NYC New York, február 10.

→ Galéria → Paparazzi → 2017 → Public School Fashion Show-ra érkezés, február 11.

Még cikkek a kategóriában