Az oldal a világhírű magyar modell Palvin Barbara rajongói oldala. Ha érdekelnek a legfrissebb hírek, cikkek, képek, akkor látogasd az oldalt rendszeresen. Több neves tervező darabjai mellett végigsétált már többször Louis Vuitton vagy a Chanel kifutóján is. Ez után szerződtette az egyik legnagyobb modellügynökség az IMG. Alig 13 évesen indult karrierje, amikor felfedezték miközben Budapesten sétált. Még ebben az évben debütált a Japán Spur Magazine-ban. Azóta volt a New Yorker, Chanel, Giorgio Armani reklámarca is. A Victoria's Secret-tel és az Intimissimi-vel is dolgozott már együtt. 2017-ben a Portugál GQ magazin az év nemzetközi modelljének választotta. Ebben az évben másodjára szerepelt a Sports Illustrated magazin fürdőruhás számában. Ha még többet szeretnél tudni a szupermodellről, akkor kattints a Palvin Barbara menüpontra!

Pilgrim SS18 Pinko SS18 Piaget vacsora | Geneva, január 15. Brklyn Club | Budapest, január 9. Ötkert Club & Bistro | Budapest, január 5. Érkezés a Wilson Hotelbe | Geneva, január 15.
2018/01/21 PINKO SS18
2018/01/21 Idei évi események
2018/01/03 Két új L’Oréal reklám
2017/12/31 Ez történt 2017-ben
Magyar nyelvű magazinok és napilapok

Galéria magazin

Sziasztok! Megint összegyűlt egy csomó év eleji magyar nyelvű cikk Barbiról magazinokból és napilapokból, amit most feltöltöttem a galériába, tehát már olvashatóak is 🙂 A magazinok írnak Barbi Sports Illustrated új fotósorozatairól, a Gálákról, amiken megjelent az év elején. A Hello magazinban egy egy oldalas interjú is olvasható Barbival. Ezeken kívül még apró-cseprő cikk töredékek vannak egyes napilapokban Barbiról. A galériába a képek alatti linkek vezetnek el titeket. Jó olvasgatást 🙂

 

   

 

Galéria – Magazinok magyar nyelvű – 2017 – Best Beauty magazin, tavasz

Galéria – Magazinok magyar nyelvű – 2017 – Blikk napilap, február

Galéria – Magazinok magyar nyelvű – 2017 – Glamour magazin, március

Galéria – Magazinok magyar nyelvű – 2017 – Hello magazin, február

Galéria – Magazinok magyar nyelvű – 2017 – Hot magazin, február

Galéria – Magazinok magyar nyelvű – 2017 – InStyle magazin, március

Galéria – Magazinok magyar nyelvű – 2017 – Ripost napilap, február

Galéria – Magazinok magyar nyelvű – 2017 – Ripost napilap, március

Galéria – Magazinok magyar nyelvű – 2017 – Story magazin, február

Galéria – Magazinok magyar nyelvű – 2017 – Színes ász napilap, február

Még cikkek a kategóriában