023.jpg
024.jpg
025.jpg
022.jpg
021.jpg
019.jpg
020.jpg
017.jpg
018.jpg
016.jpg
015.jpg
014.jpg
013.jpg
012.jpg
011.jpg
010.jpg
Közösségi média 2017-ből Külföldi magazinok a 2006-os évből Külföldi magazinok a 2008-as évből Külföldi magazinok a 2009-es évből Külföldi magazinok a 2010-es évből Külföldi magazinok a 2011-es évből
2017.
Már.
25.
Új fotósorozat Barbival

Palvin Barbit Éder Krisztián fotózta a CR Fashion Book-ba. Hiába számított egyre sikeresebbnek és elismertebbnek Krisztián a hazai fotósszakmában, azért Amerika, ahol teljesen más a piac, sokkal nagyobb a verseny, szinte újra kellett építenie a karrierjét. Hogy hol is tart ezen az igencsak nehéz és rögös úton, arról kaptunk most egy nem akármilyen visszajelzést. Kezdjük azzal, hogy Instagram oldalának követői már láthatták, hogy a Wall Street Journal Magazin márciusi divatanyagát fotózhatta, ami igencsak jelentős sikernek számít, de nem kellett várni az újabb nagy dobásra, hiszen most kijött a hír, hogy a francia Vogue legendás főszerkesztőjének divatkönyvébe, bookazine-jába, ha úgy tetszik, a CR Fashion Bookba is készített divatanyagot, méghozzá Palvin Barbarával a főszerepben.

 

A páros már régóta ismeri egymást, több közös munkájuk is volt, de valószínűleg ez a legjelentősebb most mind közül, hiszen ez mégiscsak egy divatkörökben igazi kultmagazinnak számító lap online felületén jelent meg. Hogy milyenek a fotók? Nos, milyenek is lehetnek, ha Palvin Barbi pózol rajtuk!? Érzéki és bensőséges fotósorozat született, amelyen látszik, hogy fotós és modellje ismerik egymást és meg is bíznak egymásban.

 

   

 

Galéria – Fotósorozatok – 2017 – Éder Krisztián

 

Forrás

Még cikkek a kategóriában

 Ella    0 Hozzászólás
165 megtekintés

Előző, következő cikk

Magyar nyelvű magazinok és napilapok

Sziasztok! Megint összegyűlt egy csomó év eleji magyar nyelvű cikk Barbiról magazinokból és napilapokból, amit most feltöltöttem a galériába, tehát már olvashatóak is 🙂 A magazinok írnak Barbi Sports Illustrated új fotósorozatairól, a Gálákról, amiken megjelent az év elején.

Giorgio Armani parfüm

A héten megjelent Barbi új fotósorozata, amit az új Giorgio Armani parfümhöz készítettek. Szokás szerint megint gyönyörű Barbi a képeken. Barbi 2015 óta nagykövete a Giorgio Armani Fragrances & Beauty-nak. Azóta készülnek vele képek, és ez idén sem lett

 


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

.