Forbrukslån på Dagen uten Sikkerhet | Paras Läppäri 2017 | Beste kredittkort | Strømleverandører | Boligalarm | Vardia Forsikring Erfaringer | Billigste Mobilabonnement | Eiendomsmegler Bergen

Az oldal a világhírű magyar modell Palvin Barbara rajongói oldala. Ha érdekelnek a legfrissebb hírek, cikkek, képek, akkor látogasd az oldalt rendszeresen. Több neves tervező darabjai mellett végigsétált már többször Louis Vuitton vagy a Chanel kifutóján is. Ez után szerződtette az egyik legnagyobb modellügynökség az IMG. Alig 13 évesen indult karrierje, amikor felfedezték miközben Budapesten sétált. Még ebben az évben debütált a Japán Spur Magazine-ban. Azóta volt a New Yorker, Chanel, Giorgio Armani reklámarca is. A Victoria's Secret-tel és az Intimissimi-vel is dolgozott már együtt. 2017-ben a Portugál GQ magazin az év nemzetközi modelljének választotta. Ebben az évben másodjára szerepelt a Sports Illustrated magazin fürdőruhás számában. Ha még többet szeretnél tudni a szupermodellről, akkor kattints a Palvin Barbara menüpontra!

GQ Magazine Portugália Love Magazine, Advent Jorge Solorzano (Snapchat) L'Oréal Paris 2017 | Love magazine - Advent 2017
Új fotósorozat Barbival

fotósorozatok Galéria

Palvin Barbit Éder Krisztián fotózta a CR Fashion Book-ba. Hiába számított egyre sikeresebbnek és elismertebbnek Krisztián a hazai fotósszakmában, azért Amerika, ahol teljesen más a piac, sokkal nagyobb a verseny, szinte újra kellett építenie a karrierjét. Hogy hol is tart ezen az igencsak nehéz és rögös úton, arról kaptunk most egy nem akármilyen visszajelzést. Kezdjük azzal, hogy Instagram oldalának követői már láthatták, hogy a Wall Street Journal Magazin márciusi divatanyagát fotózhatta, ami igencsak jelentős sikernek számít, de nem kellett várni az újabb nagy dobásra, hiszen most kijött a hír, hogy a francia Vogue legendás főszerkesztőjének divatkönyvébe, bookazine-jába, ha úgy tetszik, a CR Fashion Bookba is készített divatanyagot, méghozzá Palvin Barbarával a főszerepben.

 

A páros már régóta ismeri egymást, több közös munkájuk is volt, de valószínűleg ez a legjelentősebb most mind közül, hiszen ez mégiscsak egy divatkörökben igazi kultmagazinnak számító lap online felületén jelent meg. Hogy milyenek a fotók? Nos, milyenek is lehetnek, ha Palvin Barbi pózol rajtuk!? Érzéki és bensőséges fotósorozat született, amelyen látszik, hogy fotós és modellje ismerik egymást és meg is bíznak egymásban.

 

   

 

Galéria – Fotósorozatok – 2017 – Éder Krisztián

 

Forrás

Még cikkek a kategóriában