Refinansiering av Gjeld | Langaton Hiiri | Reise Kredittkort | Billig Strøm | Boligalarm | Hundeforsikring | Billigste Mobilabonnement 2018 | Verditakst

Az oldal a világhírű magyar modell Palvin Barbara rajongói oldala. Ha érdekelnek a legfrissebb hírek, cikkek, képek, akkor látogasd az oldalt rendszeresen. Több neves tervező darabjai mellett végigsétált már többször Louis Vuitton vagy a Chanel kifutóján is. Ez után szerződtette az egyik legnagyobb modellügynökség az IMG. Alig 13 évesen indult karrierje, amikor felfedezték miközben Budapesten sétált. Még ebben az évben debütált a Japán Spur Magazine-ban. Azóta volt a New Yorker, Chanel, Giorgio Armani reklámarca is. A Victoria's Secret-tel és az Intimissimi-vel is dolgozott már együtt. 2017-ben a Portugál GQ magazin az év nemzetközi modelljének választotta. Ebben az évben másodjára szerepelt a Sports Illustrated magazin fürdőruhás számában. Ha még többet szeretnél tudni a szupermodellről, akkor kattints a Palvin Barbara menüpontra!

Pilgrim SS18 Pinko SS18 Piaget vacsora | Geneva, január 15. Brklyn Club | Budapest, január 9. Ötkert Club & Bistro | Budapest, január 5. Érkezés a Wilson Hotelbe | Geneva, január 15.
2018/01/21 PINKO SS18
2018/01/21 Idei évi események
2018/01/03 Két új L’Oréal reklám
2017/12/31 Ez történt 2017-ben
Internetes magazinok cikkei 7.

Internetes cikkek

Megérkezett a hetedik internetes magazinok gyűjteménye bejegyzésem. Barbi belehúzott rendesen 🙂 Jó sokféle információ látott napvilágot róla így nyár elején. Részt vett többek között a soproni VOLT fesztiválon, ahol a focista Dzsudzsák Balázzsal múlatta az éjszakát. Ebből kifolyólag egy csomó cikk született arról, hogy ők ketten talán összejöttek, amiről persze senkinek fogalma sincsen, de azért így utalnak rá a cikkekben. Mint, amikor Hamiltonnal kapják Barbit lencsevégre. Akkor meg éppen vele boronálják össze. Kíváncsian várom ki lesz a következő jelölt, akivel összehozzák Barbit. Na, de ebbe most inkább jobban nem is akarok belemélyülni.

 

A VOLT fesztiválon kívül Barbi a cannes-i Filmfesztiválon is jelen volt, ahogy a párizsi divathétről sem hiányozhatott. Ezen kívül a Snapchat-el is forgatott egy reklámfilmet, amiről szintén írtak itthon, meg még egy csomó-csomó apróságról. Lejjebb a legfontosabb linkek megtalálhatóak. Kellemes olvasgatást kívánok!

 

ripost.hu

 

sima8.hu

 

life.hu

 

szeretlekmagyarorszag.hu

 

rtl.hu

 

blikk.hu

 

kisalfold.hu

 

cosmopolitan.hu

 

velvet.hu

 

hvg.hu

 

24.hu

 

hirado.hu

 

reset.hu

 

videa.hu

 

androgeek.hu

 

femina.hu

 

bumm.sk

 

borsonline.hu

 

divany.hu

 

nlcafe.hu

 

nyugat.hu

 

blikkruzs.blikk.hu

 

glamour.hu

 

444.hu

 

lokal.hu

 

sport365.hu

 

trollfoci.blogstar.hu

 

nb1.hu

 

faktor.hu

 

aktiv.origo.hu

Még cikkek a kategóriában