2017.
Júl.
14.
Internetes magazinok cikkei 7.

Megérkezett a hetedik internetes magazinok gyűjteménye bejegyzésem. Barbi belehúzott rendesen 🙂 Jó sokféle információ látott napvilágot róla így nyár elején. Részt vett többek között a soproni VOLT fesztiválon, ahol a focista Dzsudzsák Balázzsal múlatta az éjszakát. Ebből kifolyólag egy csomó cikk született arról, hogy ők ketten talán összejöttek, amiről persze senkinek fogalma sincsen, de azért így utalnak rá a cikkekben. Mint, amikor Hamiltonnal kapják Barbit lencsevégre. Akkor meg éppen vele boronálják össze. Kíváncsian várom ki lesz a következő jelölt, akivel összehozzák Barbit. Na, de ebbe most inkább jobban nem is akarok belemélyülni.

 

A VOLT fesztiválon kívül Barbi a cannes-i Filmfesztiválon is jelen volt, ahogy a párizsi divathétről sem hiányozhatott. Ezen kívül a Snapchat-el is forgatott egy reklámfilmet, amiről szintén írtak itthon, meg még egy csomó-csomó apróságról. Lejjebb a legfontosabb linkek megtalálhatóak. Kellemes olvasgatást kívánok!

 

ripost.hu

 

sima8.hu

 

life.hu

 

szeretlekmagyarorszag.hu

 

rtl.hu

 

blikk.hu

 

kisalfold.hu

 

cosmopolitan.hu

 

velvet.hu

 

hvg.hu

 

24.hu

 

hirado.hu

 

reset.hu

 

videa.hu

 

androgeek.hu

 

femina.hu

 

bumm.sk

 

borsonline.hu

 

divany.hu

 

nlcafe.hu

 

nyugat.hu

 

blikkruzs.blikk.hu

 

glamour.hu

 

444.hu

 

lokal.hu

 

sport365.hu

 

trollfoci.blogstar.hu

 

nb1.hu

 

faktor.hu

 

aktiv.origo.hu

Még cikkek a kategóriában

Előző, következő cikk

Fotósorozatok + Új kinézet

Sziasztok! Ahogy mindig most is sikeresen visszatértem. Sokáig távol voltam, így nem tudtam frissíteni az oldalon, de ahogy szoktam, most is szépen bepótolom az elmaradásaimat. A cseréimnek köszönöm szépen, hogy a legtöbben nem vettetek le. Nagyon aranyosak vagytok <3.

Rosa Cha kampány Sao Pauloban

Barbi valamikor júliusban (ha jól tudom) Sao Paulo-ban részt vett a Rosa Cha divatmárka új kampányában. Már évek óta dolgozik Barbi a Rosa Cha-nak is, amiknek minden esetben imádom a fotósorozatait. Annyira hangulatosak mindig a képek és a színviláguk

 


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.