Kalkulator Forbrukslån | Sähkövertailu | Sammenlign Kredittkort | Strømpriser Sammenligning 2018 | Verisure Erfaringer | Helseforsikring | Billig Mobilabonnement | Billigste Bredbånd 2018
Armani 2018-as kampánya + interjú

Amint látjuk 2018-ban is Barbi lesz a Giorgio Armani parfümök bemutatásának főszereplője. Az új kampány képeit a korzikai Figari parton vették fel három nap alatt. Ide nincs közvetlen járat, és a helyszínen történő leszállás nem mindig lehetséges, mert a szél nagyon erős. A pilóta kétszer próbált leszállni, aztán biztonsági okokból úgy döntött, hogy Bastia-ba száll le. Innen három órányi út volt még kocsival a Figari part. Barbinak szintén a természetes szépségét vették alapul a képeken. Nem lett túlsminkelve, sőt alig került fel az arcára valami. Az interjút lejjebb olvashatjátok, a galériába pedig felkerültek a kampányról készült nem hivatalos képek is, amiket Daniela Losini készített.

 

 

Mi a szépséged titka, amikor tudod, hogy kamerák elé fogsz állni?
Mivel fürdőruhát kell viselnem, mindent megteszek azért, hogy jól illeszkedjen rám, jól nézzek ki benne, és sokáig próbálok aludni. A pihentető arc elkerülhetetlen a kamerák előtt. Nagyon kevés trükköt alkalmaztunk és mindent megtettünk annak érdekében, hogy ne legyenek sötét karikák!

 

Mit jelent neked, a Joy of Water öröksége?
Úgy érzem, nagyon közel vagyok a természethez, és mind a négy illatanyagot olyan elemek inspirálják, mint a víz, az ég és a nap, és számomra megtiszteltetés, hogy részese lehetek ennek a családnak.

 

Beszéljünk az első és az új kampány közötti különbségekről.
Az első kampány fekete-fehérben készült, míg ez színes. Szerettem az első kontrasztokat, de élni és látni a természetes árnyalatok fényességét, ettől még jobban érzem magam. A tenger színéhez tökéletesen illik a szemem színe. (Nevet).

 

 

Hogyan érzed magad az Armani értékek képviseletében?
Hát nagyon hízelgőnek érzem, hogy képviselhetem őket, és különlegesnek érzem magam ettől.

 

A szépséged valami, ami belülről születik. Mit jelent ez neked?
Pontosan ez a koncepció az, amin dolgozunk ezeken a napokon, és úgy gondolom, ezért választottak. Szeretem az életet, örömteli ember vagyok és szeretek kommunikálni az emberekkel.

 

Életed megosztott New York és Budapest között. Hogyan kezeled életed-e két fontos, de ennyire eltérő aspektusát?
Könnyű: Szükségem van a szülőhazámra és a család iránti szeretetemre, hogy békében maradjak magammal, és két lábbal maradjak a földön. Amikor utazom készen állok minden kalandra, amit a munkám ad nekem. Például New York mindig energiával tölt fel.

 

 

Mi gondolsz a szabadságról?
Mivel én most egyedül vagyok, azt hiszem, szabadon érzem magam, magabiztosnak. De szeretnék egy közös házat, egy családot. A szabadság nem csak azt jelenti, hogy mindent megtehetsz, amit akarsz.

 

Hogy látod, mi lesz 5 év múlva?
Remélem lesz egy különleges ember az életemben.

 

Hogyan viszonyulsz a közösségi médiához?
A munka során sok Instagram-ot használok. Egyrészt azért tetszik nekem, mert lehetővé teszi, hogy megosszuk egymással gyönyörű élményeinket, én pedig felelősséggel tartozom, hogy mit teszek, és megpróbálok óvatos lenni ezzel kapcsolatban. Nem szabad a társadalommal szemben menni, hanem támogatni kell őket.

 

FORRÁS

 

 

Galéria – Fotósorozatok – 2017 – Acqua di Gioia di Giorgio Armani 2018 – a háttérben készült képek

Még cikkek a kategóriában