2017.
Sze.
13.
2015 | Buffalo Jeans FW kampány

Gondoltam erről a kampányról külön írok, igaz, hogy 2015-ből valósi. Nem annyira régen találkoztam ezekkel a képekkel először, be kell valljam, mert hát bármennyire is követem Barbi munkásságát, még így is maradnak ki dolgok sajnos. A képeket, amik akkor a kampányhoz készültek imádom. Főleg a fekete/fehér változatokat. Az FW azt jelenti a kampány nevében, hogy őszi/téli kollekció, ha esetleg valaki nem tudná 😉 A farmer az elsődleges ruházatuk, amiket forgalmaznak. A galériába felkerültek a hivatalos fotósorozatok, aztán az ehhez tartozó videó és pluszban készítettem pillanatképeket is a videóból, amiket szintén feltöltöttem a galériába.
 
A Buffalo Jeans márkáról röviden
 
Buffalo David Bitton egy olyan életmód-márka, amely nemzetközi határokon átível. Franciaországban alapították több mint 30 évvel ezelőtt. A címke most 18 országra és több mint 3000 helyre terjed ki. A legfontosabb vásárlók közé tartoznak az Egyesült Államok áruházai. Buffalo David Bitton egy ikonikus márka, amely többféle farmerstílust és teljes divatkollekciót kínál. Mint egy globális életmód márka, amely a régi hagyományokkal rendelkezik. A Buffalo soha nem volt olyan, aki feláldozta a stílust. Mindkettő kiemelkedően jól szerepelt a sokoldalú kollekciójában, amelyek egyedülállóak és élvonalbeliek, mint a viselőik. Megcélzott fogyasztóik a férfiak és a 18-34 év közötti nők, akik divatújítók és keresik a könnyű stílust.

 
 

Galéria | Gallery + Videó

Galéria – Fotósorozatok – 2015 – Buffalo Jeans FW
Galéria – Extrák – Pillanatképek – 2015 | Buffalo Jeans FW kampány
Galéria – Extrák – Videók – 2015 | Buffalo Jeans FW kampány

 
 


Még cikkek a kategóriában

Előző, következő cikk

2015 | Interjú a luxuo.com-ról

Barbinak 2015-ben is sok fotósorozata volt. Jack Waterlot fotósorozata elkészülte után a luxuo.com készített Barbival egy interjút akkor, amit most elhoztam nektek lefordítva magyarra. A fotósorozat pedig a galériában megtekinthető. Egyébként én ezt a fotósorozatát annyira imádom, de tényleg.

Palvin Barbi hasonmásán ámul a világ

Tavasszal már írtam pár szóban Thylane Blondeau fiatal francia modellről, de még mindig felkapott a téma, mert Thylane egy-egy képen tényleg kiköpött Barbi hasonmás. Ritka, amikor kettő modell ennyire nagyon hasonlít egymásra. Úgy néz ki, tényleg mindenkinek van hasonmása,

 


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.