Forbrukslån Student | Sähkövertailu 2018 | Kredittkort Rabatt | Strømpriser Sammenligning 2018 | Beste Hjemmealarm | Forsikringsselskaper | Mobilselskaper 2018 | Beste Overnatting
2015 | Interjú a luxuo.com-ról

Barbinak 2015-ben is sok fotósorozata volt. Jack Waterlot fotósorozata elkészülte után a luxuo.com készített Barbival egy interjút akkor, amit most elhoztam nektek lefordítva magyarra. A fotósorozat pedig a galériában megtekinthető. Egyébként én ezt a fotósorozatát annyira imádom, de tényleg. Fantasztikusan néz ki Barbi a képeken.

Lehet, hogy híres a bébi arcáról, de Palvin Barbara sokoldalúsággal és személyiséggel is rendelkezik. Palvin Barbara egy hónapja lett 22 éves, de már legalább 5 éves tapasztalata van a modell szakmában és rengeteg kampány és reklám van a háta mögött. Ez sokkal több, mint amit néhány társa ebben a szakmában elért. Gyönyörű szép arcát 2011-ben a Chanel Beauty is megcsodálta, de az igazi karrierjét a L’Oréal-nál kötött szerződése indította el. Ez után óriásplakátokon szerepelt a drogériákban mindenütt. Lehet, hogy nem emlékszel rá, de valószínű láttad az egyik kampányát.

 

Míg a modellkedés a főszerep Barbi életében, azért színészi szerepet is kapott már a Herkules című filmben 2014-ben. Személy szerint a baba arcú modell olyan pezsgő és könnyű, mint amit elvárnak tőle, de van olyan érett, amely meghaladja fiatal korát. Most megtudhatjuk Barbitól, hogy mi a szépségének a titka, hogy miért “nem nagyon jó” a kifutón, és a titkos adottságáról is szó esik.

 

 

Tehát fiatal korodban kezdted a modellkedést. Voltak aggodalmaid akkoriban?
Nem, nem volt semmi probléma. Könnyű volt. Anyukám mindig velem utazott, így még csak akkor sem voltam egyedül, amikor Japánba mentem. Sokat segített nekem, még a fotózásokra is elkísért. Soha nem volt még olyan, hogy ne akartam volna, hogy ne ott legyen velem és ne segítsen nekem.

 

Van valami tanácsod a fiatal modelleknek, akik most kezdenek?
Miután bemutattak az első két év nagyon jó volt, de aztán én nem kezdtem el dolgozni, mert rövid életűnek gondoltam és azt éreztem, hogy a modellkedés nem nekem való. Majdnem feladtam. Tehát csak azt mondhatom, hogy ne adják fel még akkor sem, ha nem kapnak egyből munkát. Ebben a szakmában egyszer lefelé, máskor felfelé ívelsz és ez a normális.

 

Sok fotóssal dolgoztál már. Van kedvenced közülük?
Jack Waterlot. Mit mondhatnék? (Nevet)

 

Mi van a kifutópályával?
Az első Chanel show-mon sírtam. A Grand Palais-ban volt élő zenével és olyan szép volt. Ez egy intenzív élmény volt.

 

 

Most azonban nem sokat szerepelsz kifutókon.
Ez részben azért van, mert nem vagyok túl jó. Nem vagyok elég magas és vékony. Ez egyben személyes választás is, mert ezektől mindig csalódott voltam és ez nem tesz jót az önbizalmamnak. Csak a koreai Chanel show-t vállaltam el. Jó volt visszatérni a kifutópályára. Ha a Chanel kéri tőlem, hogy lépjek fel, akkor nem mondok nemet.

 

Dwayne Johnson mellett voltál a Herkules című filmben. Tervezel filmekkel a jövőben?
Igen… és nem (nevet). Szeretném kipróbálni, de biztos hogy a színészkedés más. A L’Oréal-nál egy kicsit színészkedünk csak a reklámokban és ha te modell vagy, akkor jó színésznő is. Például, ha van egy rock’n’roll megjelenés, akkor nem állhatsz ott, mint egy kislány, mert meg kell teremteni a hangulatot.

 

Hány évet látsz a modellkedésben?
Ezzel a baba arccal? (nevet) Azt hiszem ki szeretném használni a maximális időt. Ezt követően két lehetőséget látok. Van családom és férjem vagy színésznővé válok, de még akkor is van férjem és gyerekem.

 

A barátaid néhányan Hollywood-i celebek és személyiségek, akik rossz hírekbe hozhatnak téged. Hogyan foglalkozol ennek a negativitásnak az egészével?
Nos, tudod a családom és a barátaim tudják, hogy mi igaz és mi nem, és ez minden, ami érdekel. Úgy értem volt néhány pillanat, amikor mérges lettem és felcsattantam és válaszoltam valamit, de megtanultam, hogy jobb ha kizárod ezeket a negatív pletykákat.

 

 

Vannak körülötted paparazzik?
Attól függ. Például Japánban tudják mikor megyek, így ott mindig ott vannak.

 

Évek óta ebben az iparban vagy. Gondolod, hogy a személyiséged megváltozott?
Határozottan érettebb vagyok, de nem hiszem, hogy nagyon megváltoztam volna. Ugyanaz a kislány vagyok, mint régen, és még mindig olyan vagyok, mint amikor otthon vagyok.

 

Sok kozmetikai kampányod volt már. Mik azok a termékek, amikre meg mernél esküdni?
Szeretem a Miss Manga Mascara-t a L’Oréal-tól. Ez a kedvencem. Hm, hogy mit szeretek még? Imádom az Infallible Pro-Matte Foundation-t, ez a legújabb. Minden alkalommal, amikor kihoznak egy újat, olyan vagyok, hogy “Wow, ez még jobb!”, aztán jön egy másik, és én megint: “Ez még jobb!” [Nevet]. Mindig használom a Hydrafresh termékcsaládot is.

 

Mi a szépséged titka?
Nem tudom, nem igazán van. Megpróbálok vigyázni a bőrömre, nem viselek sminket, ha nem kell.

 

Mi a helyzet a titkos adottságaiddal?
Jó szakács vagyok. Szeretek énekelni és focizni. Az utolsó alkalommal, amikor megkérdezték ezt tőlem nem tudtam válaszolni. Egyszerűen nem jutott eszembe.

 

Hallottam, hogy szeretsz olvasni.
Szeretek olvasni. Ez az én tehetségem. Egy nap alatt 400 oldalt is elolvasok. Nagyon gyors olvasó vagyok. A közelmúltban Bangkokban voltam, ahova vittem magammal két könyvet, amik kb. 700 oldalasak voltak. Kettő nap alatt kiolvastam azokat. Még egy titkos adottságra emlékszem. Jó vagyok a számokban. Szuper jó. Ha valaki megadja nekem a címét vagy a telefonszámát, akkor kettő hónappal később is emlékszem rá.

 

Mi az amit szerettél volna, ha nem modell leszel?
Kollégiumba szerettem volna menni. Nem igazán volt rá esélyem miután a L’Oréal-al aláírtam a szerződést, mert így nagyon elfoglalt lettem. Akkoriban nagyon sok Victoria’s Secret munkám is volt. Amit még meg szeretnék csinálni, hogy jogot akarok tanulni.

Még cikkek a kategóriában