Forbrukslån på Dagen uten Sikkerhet | Mistä Lainaa | Rente Kredittkort | Strømleverandører | Billig Boligalarm 2017 | Billigste Forsikringsselskap 2017 | Billigste Mobilselskaper | Skifte Sikringsskap

Az oldal a világhírű magyar modell Palvin Barbara rajongói oldala. Ha érdekelnek a legfrissebb hírek, cikkek, képek, akkor látogasd az oldalt rendszeresen. Több neves tervező darabjai mellett végigsétált már többször Louis Vuitton vagy a Chanel kifutóján is. Ez után szerződtette az egyik legnagyobb modellügynökség az IMG. Alig 13 évesen indult karrierje, amikor felfedezték miközben Budapesten sétált. Még ebben az évben debütált a Japán Spur Magazine-ban. Azóta volt a New Yorker, Chanel, Giorgio Armani reklámarca is. A Victoria's Secret-tel és az Intimissimi-vel is dolgozott már együtt. 2017-ben a Portugál GQ magazin az év nemzetközi modelljének választotta. Ebben az évben másodjára szerepelt a Sports Illustrated magazin fürdőruhás számában. Ha még többet szeretnél tudni a szupermodellről, akkor kattints a Palvin Barbara menüpontra!

GQ Magazine Portugália Love Magazine, Advent Jorge Solorzano (Snapchat) L'Oréal Paris 2017 | Love magazine - Advent 2017
Alberta Ferretti kifutóján

események Galéria hírek videó

Tegnap, azaz szeptember 20-án délután lett megtartva Alberta Ferretti SS 18 divatbemutatója, ahol Barbi is végigsétált a különleges kifutón Milánóban Bella Hadid, Gigi Hadid, Halley Baldwin és még sok másik gyönyörű lány mellett. A kifutó nagyon tetszett. A szabadban volt megtartva Milánóban egy boltíves, oszlopos hosszú csarnokféleségben. A ruhák valami elképesztően gyönyörűek voltak, mind fantasztikusan nézett ki. Az összes ruha leginkább eseményekre, partikra valók. Végre egy divatbemutató, ahol tetszettek is a ruhák, mert van olyan amikor csak lesek, hogy egyes ruhák annyira nem tetszenek és azon gondolkodom, hogy tényleg van-e olyan, aki ezeket megveszi és hordani fogja? De most nem voltak ilyen gondolataim, mert mind nagyon elegáns rucik voltak.

 

Úgy imádnám én is ezt a modell életet. Nem is a pénz miatt, hanem mert szebbnél-szebb ruhákban lehetnék, egy csomó helyre eljutnék és mellette számtalan arcom lehetne egy-egy fotózás kedvéért. Áh, hagyjuk is az álmodozást. A képek és a videó is felkerült a galériába. A videón Barbi a 10. perc 37. másodpercétől látható.
A lenti képen pedig meglehet nézni, hogy ki mindenki vonult végig ezen a kifutón.

 

Hivatalos honlap: albertaferretti.com

 
 

Legfrissebb képek

Galéria – Kifutók – 2017 – Alberta Ferretti SS18 Milano, szeptember 20.
Galéria – Extrák – Pillanatképek – 2017 | Alberta Ferretti Runway
Galéria – Extrák – Videók – 2017 | Alberta Ferretti Runway

 
 

 

Még cikkek a kategóriában