2017.
Sze.
10.
Elle magazin magyar, október

Barbi fog szerepelni a magyar ELLE Magazin októberi számában, juhéjj 🙂 és természetesen a borítón is! Ezekkel a képekkel szerepelt az augusztusi orosz Elle címlapon is. Annyira imádom ezt a fotósorozatot Barbiról. Teljesen a 80-as éveket idézi fel nekem és ezáltal olyan régies feelingje van minden képnek. Ezen kívül annyira tetszik ezeken a képeken Barbi haja is, meg a ruhák, amiket visel 🙂 A magazin egy része, de lehet, hogy ez lesz a teljes, ezt még nem tudom már fent is vannak a galériába.

 
 

Galéria | Gallery

Galéria – Magazinok magyar nyelvű – 2017 – Elle Magazin, október

 
 

Még cikkek a kategóriában

 Ella    0 Hozzászólás
32 megtekintés

Előző, következő cikk

Barbi a Harper’s Bazaar ICONS party-n

Ha valaki követi Barbi Instagram oldalát, akkor az már tudja, hogy Barbi jelenleg New York-ban tartózkodik. A napokban meg is osztott egy szuper tuti szemüveges képet magáról, amint éppen New York-ban tölti a napjait. Tegnap pedig szintén a Nagy

2015 | Interjú a luxuo.com-ról

Barbinak 2015-ben is sok fotósorozata volt. Jack Waterlot fotósorozata elkészülte után a luxuo.com készített Barbival egy interjút akkor, amit most elhoztam nektek lefordítva magyarra. A fotósorozat pedig a galériában megtekinthető. Egyébként én ezt a fotósorozatát annyira imádom, de tényleg.

 


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.