2017.
Sze.
08.
Interjú 2017 | InStyle magazin spanyol február

Elhoztam nektek egy rövidke interjút Barbival, amit még februárban lehetett olvasni a spanyol InStyle magazinban. Irina Shayk modellel együtt kérdezték őket, de én csak a Barbira vonatkozó részt fordítottam le. A fordítás nem szó szerinti, mert spanyolul nem tudok, így a Google Fordító volt a segítségemre, aztán meg kicsit át is írtam a szöveget némileg, hogy értelmes legyen. Maga az egy oldalas magazin megtalálható a galériában, lejjebb pedig olvasható a kis interjú.

 

Irina Shayk és Barbara Palvin nemzetközileg híresek és gyönyörűek, mint ezeken az Intimissimi képeken. Az ő sikerük a személyiségük kérdése is.

 

Milyen érzés a világ egyik legismertebb fehérnemű-márka modelljének lenni?

Magabiztosnak érzem magam és tetszik. Nagy megtiszteltetés ez nekem mindig.

 

Miért szeretsz modell lenni?

Saját részemről élvezem a lehetőséget, hogy minden nap más ember vagyok, különféle sminkekkel és frizurákkal. Egy nap egy átlagos lány vagyok és a következő napon az Intimissimi szexi lánya.

 

Hogy szeretsz egy eseményen öltözni?

Szexin és kényelmesen. Az Intimissimi on Ice showhoz például Lorenzo Serafi egyik modelljét választottam egy átlátszó felsővel, amely alatt a melltartó látható.

 

Melyik a kedvenc melltartód? Ehhez biztosan nagyon értesz…

Kedvelem a csipkét keret nélküli ami háromszög alakú.

Még cikkek a kategóriában

 Ella    0 Hozzászólás
29 megtekintés

Előző, következő cikk

Magyar napilapok

Felkerültek a galériába az augusztus végi és a szeptember eleji magyar napilapok. A napilapok többségében arról írnak, hogy Barbira rátalált a boldogság Julian Perretta személyében, amiről itt már én is írtam. Ezen kívül szó van még a cikkekben arról,

Internetes magazinok cikkei 8.

Másfél hónap után újra sikerült a magyar internetes cikkeket összegyűjtenem. Megint jó sok cikk született Barbiról, bár a legtöbbjük általában több internetes weboldalon is megtalálhatóak. Szó van a cikkekben Barbiról és Dzsudzsákrók, Barbiról és Julian Perretta-ról, arról, hogy Barbi

 


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.