2017.
Sze.
06.
Még 7 darab új Barbis menüpont

Újabb hét darab menüponttal bővült a Palvin Barbara menü. Most már azt mondom, hogy elég sok információ, érdekesség és egyéb dolgokról lehet ott Barbiról olvasni. Többek között külön menüpontot kapott a Herkules című 2014-es film, amiben Barbi is szerepelt sajnos csak pár perc erejéig. Erről a pár percről a galériába felkerültek a jelenetfotók és a hivatalos képek is. Aztán azt is mindenki tudja, hogy ő is egy ideig tagja volt a Victoria’s Secret közösségnek. 2012-ben még a kifutón is végigsétált, amiről szintén van egy külön almenü és képek a galériában. A napokban ezek a menüpontok jöttek létre:

 

 

Nem szabad feladni soha! Lehet, hogy többször visszautasítanak, de ha valaki tényleg úgy érzi, hogy ez az ő útja, akkor gőzerővel gyerünk előre.

 

Pont azt szeretem ebben a szakmában, hogy mindig más és más karaktert játszhatom.

 

Hiába a smink és a szép ruhák, ha legbelül nem vagy boldog.

 

Tisztában vagyok a sikereimmel, azzal, hogy hol tartok, de reálisan kezelem a helyzetet. Megbecsülöm az elért eredményeimet, és hálás vagyok, hogy azt csinálhatom, amiről mindig is álmodtam.

 

Ha boldog az ember, azt a környezete is észreveszi.

 

Még cikkek a kategóriában

Előző, következő cikk

Mario Testino fotó

Palvin Barbara csatlakozott azokhoz a hírességekhez, akiket Mario Testino fotográfus fényképezett már. Például: Cauã Reymond, Gisele Bündchen, Britney Spears és Grazi Massafera. Mario Testino megszerezte Palvin Barbarát a törülközős sorozatához. A leghíresebb magyar modell, aki a Victoria’s Secret-nek is

Magyar napilapok

Felkerültek a galériába az augusztus végi és a szeptember eleji magyar napilapok. A napilapok többségében arról írnak, hogy Barbira rátalált a boldogság Julian Perretta személyében, amiről itt már én is írtam. Ezen kívül szó van még a cikkekben arról,

 


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.