Refinansiering | Sähkön Hinta | Kredittkort Reiseforsikring | Strømpriser | Alarmer | Inntektsforsikring | Beste Mobilabonnement 2017 | Billig Varmepumpe 2017

Az oldal a világhírű magyar modell Palvin Barbara rajongói oldala. Ha érdekelnek a legfrissebb hírek, cikkek, képek, akkor látogasd az oldalt rendszeresen. Több neves tervező darabjai mellett végigsétált már többször Louis Vuitton vagy a Chanel kifutóján is. Ez után szerződtette az egyik legnagyobb modellügynökség az IMG. Alig 13 évesen indult karrierje, amikor felfedezték miközben Budapesten sétált. Még ebben az évben debütált a Japán Spur Magazine-ban. Azóta volt a New Yorker, Chanel, Giorgio Armani reklámarca is. A Victoria's Secret-tel és az Intimissimi-vel is dolgozott már együtt. 2017-ben a Portugál GQ magazin az év nemzetközi modelljének választotta. Ebben az évben másodjára szerepelt a Sports Illustrated magazin fürdőruhás számában. Ha még többet szeretnél tudni a szupermodellről, akkor kattints a Palvin Barbara menüpontra!

GQ Magazine Portugália Love Magazine, Advent Jorge Solorzano (Snapchat) L'Oréal Paris 2017 | Love magazine - Advent 2017
Palvin Barbi hasonmásán ámul a világ

cikkek közösségi média

Tavasszal már írtam pár szóban Thylane Blondeau fiatal francia modellről, de még mindig felkapott a téma, mert Thylane egy-egy képen tényleg kiköpött Barbi hasonmás. Ritka, amikor kettő modell ennyire nagyon hasonlít egymásra. Úgy néz ki, tényleg mindenkinek van hasonmása, csak valaki vagy rátalál vagy nem. Hát Barbi és Thylane egymásra találtak, az biztos ♥ Nagyon szívesen megnéznék velük egy közös munkát, például valamilyen fotósorozat vagy magazin képek formájában.


Thylane Blondeau kisasszonyról kicsit bővebben

 

2001. április 5-én született Aix-en-Provence-ban, Franciaországban. Modell és francia színésznő. Véronika Loubry (francia modell és színésznő) és Patrick Bloundeau (francia labdarúgó) lánya. Karrierjét 4 évesen kezdte, mint modell. Ekkor Jean Paul Gauliterrel dolgozott a Párizsi Divathéten. 2007-ben ő lett a világ legszebb lánya. 2011-ben szerepelt a Vogue Paris Enfants mellékletében, ahol felnőtt ruhákba öltöztették és dögös nőre sminkelték. Hatalmas botrány lett belőle, hiszen úgy kezelték a kislányt, mintha érett modell lenne. Persze a másik oldal szerint ezek a képek művészeti alkotások voltak, így ebbe többet látni szinte bűn. 2014 márciusában a Jalouse magazinban tűnt fel, sőt a borítóján is Thylane szerepelt. 2014-ben ő volt a Swildens Teen arca a tavaszi/nyári kampányban. 2015 szeptemberében a Teen Vogue magazin címlapjára is felkerült. Ugyanebben az évben kiadott egy Capsule kollekciót is az Eleven Paris-nak. A márkával együttműködve gyermekek számára készült ruhákat hoztak létre. 2015 decemberében először szerepelt filmben, amiben rögtön főszereplő is lett. A film címe: Belle és Sebastien: a kaland folytatódik. Ez által nagyobb hírnévre tett szert, így 2016-ban már ott volt a Cannes-i Filmfesztiválon és a L’Oréal is készített vele kampányt. 2016-ban szintén címlapon szerepelt a francia L’Officiel magazin márciusi számában. A Paul & Joe Sister kampányban is dolgozott, Sophie Mechaly márka a 2016. tavaszi / nyári szezonban, egyike a “kicsi” modelleknek, amelyek mérete 1,67m. 2017-ben először a Dolce & Gabbana arca volt, akiknek már olyan modellek dolgoztak, mint például Gabriel Kane-Lewis, Isabelle Adjani és Daniel Day-Lewis. A Chanel, a Ralph Lauren, a Lacoste is felkérte a 2017-es nyári kollekciójának bemutatójára és nem mellesleg az IMG modellügynökég is leszerződtette.

 

Hivatalos linkjei:
IMDB
IMG
Instagram
Facebook

 

 

Még cikkek a kategóriában