Forbrukslån Student | Puhelinliittymä | Alle Kredittkort | Spotpris Strøm | Billigste Husalarm 2018 | Behandlingsforsikring | Billig Mobilabonnement | Callinganlegg
ERDEM x H&M Party, Los Angeles

Kirsten Dunst, Kate Bosworth mellett Palvin Barbara is a vendégek között volt tegnap este (október 18.) az ERDEM x H&M mesebeli hangulatú, csodálatos rendezvényén Los Angelesben, a legendás Ebell női klubban. Az érkező vendégek egy angol botanikus kertet találtak a klub helyén; a kifutókat is valódi és szürreális növények rengetege szegélyezte, mintha csak az angol vidék egy darabkája vert volna gyökeret az USA nyugati partján. Az ERDEM x H&M kollekciót olyan modellek mutatták be, mint Malgosia Bela, Alek Wek és Guinevere Van Seenus, a közönség sorai pedig hírességekkel, divatszakértőkkel és a divatsajtó képviselőivel teltek meg szerte a világból. Isamaya Ffrench volt a divatbemutató sminkművésze, aki többek között a H&M sminktermékeit használta alkotásaihoz.

 

A kollekció romantikáját és narratíváját különleges erővel emelte ki a környezet, kihangsúlyozva a színek és a virágminták szépségét. Ez a bemutató volt a világon az első, amelyen ERDEM férfiruhákat is láthattunk a kifutón.
 

Fantasztikus volt látni, ahogyan életre kelt a kollekció Los Angelesben. Csodálatos volt a H&M-mel közösen dolgozni ezeken a darabokon, amelyeket most izgatottan tárok a világ elé – mondja Erdem.

 

Erdem egy varázslatos világot keltett életre az ERDEM x H&M kollekcióval. A rendezvény hűen tükrözte a kollekció szépségének erejét, és erre az érzésre ma minden eddiginél jobban szükségünk van – mondja Ann-Sofie Johansson, a H&M kreatívtanácsadója.

 

A divatbemutatót követően a vendégeket Grimes szórakoztatta az ERDEM x H&M kollekció ünneplésére virágba borult teremben. A vendégek ezután a világon elsőként szerezhették be saját darabjaikat a kollekcióból ezen az exkluzív bemutatón.

 

A vendégek soraiban ott volt többek között Palvin Barbara, Alexa Chung, Kirsten Dunst, Kate Mara, Selma Blair és Taylor Kitsch is. Az ERDEM x H&M kollekció november 2-ától világszerte a kijelölt H&M üzletekben, itthon a Váci1-ben, valamint online lesz elérhető.

 

Forrás: nlcafe

 

 

Még cikkek a kategóriában