Forbrukslån | Hiiri | Kredittkort Liste | Kraftpriser | Billigste Innbruddsalarm | Billigste Forsikring | Billigste Mobilselskaper | Elektrikerpriser

Az oldal a világhírű magyar modell Palvin Barbara rajongói oldala. Ha érdekelnek a legfrissebb hírek, cikkek, képek, akkor látogasd az oldalt rendszeresen. Több neves tervező darabjai mellett végigsétált már többször Louis Vuitton vagy a Chanel kifutóján is. Ez után szerződtette az egyik legnagyobb modellügynökség az IMG. Alig 13 évesen indult karrierje, amikor felfedezték miközben Budapesten sétált. Még ebben az évben debütált a Japán Spur Magazine-ban. Azóta volt a New Yorker, Chanel, Giorgio Armani reklámarca is. A Victoria's Secret-tel és az Intimissimi-vel is dolgozott már együtt. 2017-ben a Portugál GQ magazin az év nemzetközi modelljének választotta. Ebben az évben másodjára szerepelt a Sports Illustrated magazin fürdőruhás számában. Ha még többet szeretnél tudni a szupermodellről, akkor kattints a Palvin Barbara menüpontra!

Pilgrim SS18 Pinko SS18 Piaget vacsora | Geneva, január 15. Brklyn Club | Budapest, január 9. Ötkert Club & Bistro | Budapest, január 5. Érkezés a Wilson Hotelbe | Geneva, január 15.
2018/01/21 PINKO SS18
2018/01/21 Idei évi események
2018/01/03 Két új L’Oréal reklám
2017/12/31 Ez történt 2017-ben
ERDEM x H&M Party, Los Angeles

események Galéria

Kirsten Dunst, Kate Bosworth mellett Palvin Barbara is a vendégek között volt tegnap este (október 18.) az ERDEM x H&M mesebeli hangulatú, csodálatos rendezvényén Los Angelesben, a legendás Ebell női klubban. Az érkező vendégek egy angol botanikus kertet találtak a klub helyén; a kifutókat is valódi és szürreális növények rengetege szegélyezte, mintha csak az angol vidék egy darabkája vert volna gyökeret az USA nyugati partján. Az ERDEM x H&M kollekciót olyan modellek mutatták be, mint Malgosia Bela, Alek Wek és Guinevere Van Seenus, a közönség sorai pedig hírességekkel, divatszakértőkkel és a divatsajtó képviselőivel teltek meg szerte a világból. Isamaya Ffrench volt a divatbemutató sminkművésze, aki többek között a H&M sminktermékeit használta alkotásaihoz.

 

A kollekció romantikáját és narratíváját különleges erővel emelte ki a környezet, kihangsúlyozva a színek és a virágminták szépségét. Ez a bemutató volt a világon az első, amelyen ERDEM férfiruhákat is láthattunk a kifutón.
 

Fantasztikus volt látni, ahogyan életre kelt a kollekció Los Angelesben. Csodálatos volt a H&M-mel közösen dolgozni ezeken a darabokon, amelyeket most izgatottan tárok a világ elé – mondja Erdem.

 

Erdem egy varázslatos világot keltett életre az ERDEM x H&M kollekcióval. A rendezvény hűen tükrözte a kollekció szépségének erejét, és erre az érzésre ma minden eddiginél jobban szükségünk van – mondja Ann-Sofie Johansson, a H&M kreatívtanácsadója.

 

A divatbemutatót követően a vendégeket Grimes szórakoztatta az ERDEM x H&M kollekció ünneplésére virágba borult teremben. A vendégek ezután a világon elsőként szerezhették be saját darabjaikat a kollekcióból ezen az exkluzív bemutatón.

 

A vendégek soraiban ott volt többek között Palvin Barbara, Alexa Chung, Kirsten Dunst, Kate Mara, Selma Blair és Taylor Kitsch is. Az ERDEM x H&M kollekció november 2-ától világszerte a kijelölt H&M üzletekben, itthon a Váci1-ben, valamint online lesz elérhető.

 

Forrás: nlcafe

 

 

Még cikkek a kategóriában