Hvem tilbyr Forbrukslån | Paras Läppäri | Kredittkort i Utlandet | Strøm | Beste Hjemmealarm 2018 | Forsikringer | Billig Mobilabonnement | Sammenlign Boliglån

Az oldal a világhírű magyar modell Palvin Barbara rajongói oldala. Ha érdekelnek a legfrissebb hírek, cikkek, képek, akkor látogasd az oldalt rendszeresen. Több neves tervező darabjai mellett végigsétált már többször Louis Vuitton vagy a Chanel kifutóján is. Ez után szerződtette az egyik legnagyobb modellügynökség az IMG. Alig 13 évesen indult karrierje, amikor felfedezték miközben Budapesten sétált. Még ebben az évben debütált a Japán Spur Magazine-ban. Azóta volt a New Yorker, Chanel, Giorgio Armani reklámarca is. A Victoria's Secret-tel és az Intimissimi-vel is dolgozott már együtt. 2017-ben a Portugál GQ magazin az év nemzetközi modelljének választotta. Ebben az évben másodjára szerepelt a Sports Illustrated magazin fürdőruhás számában. Ha még többet szeretnél tudni a szupermodellről, akkor kattints a Palvin Barbara menüpontra!

Pilgrim SS18 Pinko SS18 Piaget vacsora | Geneva, január 15. Brklyn Club | Budapest, január 9. Ötkert Club & Bistro | Budapest, január 5. Érkezés a Wilson Hotelbe | Geneva, január 15.
2018/01/21 PINKO SS18
2018/01/21 Idei évi események
2018/01/03 Két új L’Oréal reklám
2017/12/31 Ez történt 2017-ben
Interjú | #TeamKarl – Barbara Palvin

interjú kampány

Sziasztok! Ahogy azt a napokban említettem Barbi már bekerült Karl Lagerfeld csapatába, aminek nagyon örülünk. Ebből kifolyólag egy rövidke bemutatkozó interjút készítettek Barbival, ami fent is van Karl hivatalos oldalán. Én pedig elhoztam azt nem szó szerinti fordításban, de minden benne van. Olvastam volna kicsit tovább az interjút, de sajnos csak pár szó erejéig készítettek vele. De ebből is megtudhatunk azért egy két érdekességet Barbiról.

 

Miután Palvin Barbit 13 éves korában felfedezték a budapesti utcákon, a modell a világ legkeresettebb divatlapjaiban jelent meg, és a leghíresebb kifutókon sétált végig. De ahogy a szupersztár pozíciója egyre nőtt, ő mégsem veszítette el soha a pezsgő, barátságos és pozitív személyiségét. Az Instagram-on közel 7 millióan követik. Szereti a labdarúgást, a magyar népzenét és sok filmet néz.

 

Mutasd be magad a Karl csapatnak
Amit a legjobban élvezek, hogy olyan dolgokat tehetek, amiket eddig soha.

 

Egy Karl lánynak nem lehet napszemüveg nélkül élni. Mi a kedvenc viseleted?
Egy bőrdzseki, egy póló és egy pár cipő. Kedvenc kiegészítőim a napszemüvegek és kézitáskák.

 

Mitől vagy szenvedélyes vagy őrült?
Nagyon szenvedélyes vagyok és koncentrálok, miközben dolgozom, de teljesen őrült tudok lenni a családom és a barátaim társaságában.

 

Milyen s stílusod?
Alkalmi elegáns

 

Beszéltünk a táskákról. A kuilted (Karl Lagerfeld stílusú táskák) vagy a klasszikus stílust kedveled?
A kuilted táskák a kedvenceim. Tökéletesen illeszkednek a stílusomhoz.

 

Melyik a kedvenc városod és miért?
Budapestet és New York-ot mondanám. Nem tudok választani közülük. Mindkettőt szeretem, de különböző okokból. Budapest a szülővárosom, így az a szívemben van.

 

Mi lehet a #KarlTeam mottód?
Az önbizalom a legjobb viselet. Ragadd meg és tedd magadévá az érzést.

 

Eredeti interjú: karl.com

Még cikkek a kategóriában