Forbrukslån på Dagen lav Rente | Paras Pelinäppäimistö 2018 | Kreditkort Best i Test | Strømpriser Sammenligning 2018 | Beste Brannalarm 2018 | Bytte Forsikringsselskap | Beste Mobilabonnement 2018 | Billigste Eiendomsmegler 2018
Interjú | #TeamKarl – Barbara Palvin

Sziasztok! Ahogy azt a napokban említettem Barbi már bekerült Karl Lagerfeld csapatába, aminek nagyon örülünk. Ebből kifolyólag egy rövidke bemutatkozó interjút készítettek Barbival, ami fent is van Karl hivatalos oldalán. Én pedig elhoztam azt nem szó szerinti fordításban, de minden benne van. Olvastam volna kicsit tovább az interjút, de sajnos csak pár szó erejéig készítettek vele. De ebből is megtudhatunk azért egy két érdekességet Barbiról.

 

Miután Palvin Barbit 13 éves korában felfedezték a budapesti utcákon, a modell a világ legkeresettebb divatlapjaiban jelent meg, és a leghíresebb kifutókon sétált végig. De ahogy a szupersztár pozíciója egyre nőtt, ő mégsem veszítette el soha a pezsgő, barátságos és pozitív személyiségét. Az Instagram-on közel 7 millióan követik. Szereti a labdarúgást, a magyar népzenét és sok filmet néz.

 

Mutasd be magad a Karl csapatnak
Amit a legjobban élvezek, hogy olyan dolgokat tehetek, amiket eddig soha.

 

Egy Karl lánynak nem lehet napszemüveg nélkül élni. Mi a kedvenc viseleted?
Egy bőrdzseki, egy póló és egy pár cipő. Kedvenc kiegészítőim a napszemüvegek és kézitáskák.

 

Mitől vagy szenvedélyes vagy őrült?
Nagyon szenvedélyes vagyok és koncentrálok, miközben dolgozom, de teljesen őrült tudok lenni a családom és a barátaim társaságában.

 

Milyen s stílusod?
Alkalmi elegáns

 

Beszéltünk a táskákról. A kuilted (Karl Lagerfeld stílusú táskák) vagy a klasszikus stílust kedveled?
A kuilted táskák a kedvenceim. Tökéletesen illeszkednek a stílusomhoz.

 

Melyik a kedvenc városod és miért?
Budapestet és New York-ot mondanám. Nem tudok választani közülük. Mindkettőt szeretem, de különböző okokból. Budapest a szülővárosom, így az a szívemben van.

 

Mi lehet a #KarlTeam mottód?
Az önbizalom a legjobb viselet. Ragadd meg és tedd magadévá az érzést.

 

Eredeti interjú: karl.com

Még cikkek a kategóriában