Refinansiering uten Sikkerhet | Sähkön Hinta | Kredittkort | Strømleverandører | Innbruddsalarm Pris | Sammenlign Forsikringer | Billig Mobilabonnement | Låste Ledd

Az oldal a világhírű magyar modell Palvin Barbara rajongói oldala. Ha érdekelnek a legfrissebb hírek, cikkek, képek, akkor látogasd az oldalt rendszeresen. Több neves tervező darabjai mellett végigsétált már többször Louis Vuitton vagy a Chanel kifutóján is. Ez után szerződtette az egyik legnagyobb modellügynökség az IMG. Alig 13 évesen indult karrierje, amikor felfedezték miközben Budapesten sétált. Még ebben az évben debütált a Japán Spur Magazine-ban. Azóta volt a New Yorker, Chanel, Giorgio Armani reklámarca is. A Victoria's Secret-tel és az Intimissimi-vel is dolgozott már együtt. 2017-ben a Portugál GQ magazin az év nemzetközi modelljének választotta. Ebben az évben másodjára szerepelt a Sports Illustrated magazin fürdőruhás számában. Ha még többet szeretnél tudni a szupermodellről, akkor kattints a Palvin Barbara menüpontra!

Pilgrim SS18 Pinko SS18 Piaget vacsora | Geneva, január 15. Brklyn Club | Budapest, január 9. Ötkert Club & Bistro | Budapest, január 5. Érkezés a Wilson Hotelbe | Geneva, január 15.
2018/01/21 PINKO SS18
2018/01/21 Idei évi események
2018/01/03 Két új L’Oréal reklám
2017/12/31 Ez történt 2017-ben
Magyar magazinok és napilapok

Galéria magazin

Újabb adag cikk jelent meg Barbiról ezekben a hetekben a magyar napilapokban, amiket fel is töltöttem már a galériába. Ha kíváncsiak vagytok, hogy milyen cikkek jelentek meg modellünkről, akkor a galériában el lehet olvasni az újságkivágásokat. Egyébként a legtöbb cikk azt taglalja, hogy Barbi Hamilton után Neymar Jr.-ral töltött el egy kis időt. Azt nem tudom mit kell ezen napokon rágódni és kinek mi köze a dologhoz, de hát sajnos ez a sztárok élete. Nem igazán tudnak tenni egyetlen lépést sem úgy, hogy valaki ne látná meg őket és ne kezdene el írogatni róluk, miközben semmi közük a magánéletükhöz, de mivel muszáj írni valamit, így ezeket veszik elő. Ami nem is lenne baj, de miért kell néha álhíreket vagy “én úgy gondolom, hogy” cikkeket írni? De nem is akarok ebbe belemerülni, mert jó hosszú lenne ez a bejegyzés akkor. Maradjunk annyiban, hogy sosem fogom megérteni a firkászokat és a bulvárlapokat.

 

A Neymar sztorikon kívül azért akadtak normális cikkek is például a párizsi divathétről, vagy az instagram posztjairól vagy arról, hogy hogyan is ünnepelte Barbi a 24. születésnapját. Egy kicsit szégyellem is magam, hogy erről nem írtam akkor, de éppen nem volt rá időm. Később azért majd elhozok egy-két képet a szülinapi bulijáról és így utólag is nagyon boldog születésnapot kívánok Barbi! ♥ És akkor jöjjenek a magazinok:

 

Legfrissebb képek

Magyar magazinok – 2017 – Színes ász napilap, október
Magyar magazinok – 2017 – Star magazin, szeptember
Magyar magazinok – 2017 – Blikk napilap, szeptember
Magyar magazinok – 2017 – Blikk napilap, október
Magyar magazinok – 2017 – Bors napilap, szeptember
Magyar magazinok – 2017 – Glamour magazin, október
Magyar magazinok – 2017 – Bors napilap, október
Magyar magazinok – 2017 – Ripost, október
Magyar magazinok – 2017 – Színes ász napilap, szeptember
Magyar magazinok – 2017 – Ripost, szeptember
Magyar magazinok – 2017 – Lokál napilap, október

 

Még cikkek a kategóriában