Forbrukslån Søknad | Paras Näyttö | Beste Kredittkort Reise | Strøm | Alarm | Beste Forsikring | Billigste Mobilselskaper | Prisvurdering av Bolig
Interjú | Tod’s Circus Collection kampány

A tegnapi napon a Harper’s Bazaar Arabia online felületén megjelent egy interjú Barbival, akit a Tod’s Circus Collection kampányról, a forgatásról és a termékekről faggattak. Én pedig most ezt elhoztam lefordítva nektek. Az interjú alá pedig beillesztettem egy színfalak mögötti videót arról ahogy a forgatás zajlott.

 

Lépj be Tod új, limitált kiadású cirkuszi gyűjteményének szeszélyes világába – táskák, cipők és kiegészítők, amelyek bevezetnek mindket a színes ünnepi szezonban. A divat ikonja, Anna Dello Russo készítette ezt a vidám kollekciót ami cipőkből, pulóverekből, válltáskákból, furcsa varázstárgyakból és telefonos borítókból áll, melyek élénk színekben pompáznak. A szupermodell Palvin Barbara, akit a sminkesek egy különleges bohóccá varázsolnak és vesznek videóra, mesél nekünk a mókával teli projektről és arról, hogy mi ihleti meg az ő saját stílusát.

 

 

 

Harper’s Bazaar Arabia: Hogyan jött létre ez a videóprojekt?
Palvin Barbara: A múltban több alkalommal is sikerült együtt dolgoznom Toddal, ezért ajánlották nekem ezt a lehetőséget, hogy szeretnék-e részt venni ebben a projektben, és természetesen igent mondtam!

 

Harper’s Bazaar Arabia: Élvezted a forgatást?
Palvin Barbara: Nagyszerű volt ezzel a csapattal dolgozni! Mindenki igazán profi és vicces volt, élveztem ennek minden pillanatát.

 

Harper’s Bazaar Arabia: A videóban téged teljesen beborítanak színnekkel. Mennyi ideig tartott ezt a különleges sminket elkészíteni?
Palvin Barbara: Fél napon keresztül dolgoztunk a teljes sminken és nagyon jó móka volt.

 

 

 

Harper’s Bazaar Arabia: Mondj négy melléknevet, amivel ezt az egészet jellemeznéd.
Palvin Barbara: Kreatív. Zseni. Egyedi. Látványos.

 

Harper’s Bazaar Arabia: Hogyan jellemeznéd a Tod’s márkát?
Palvin Barbara: Ez egy csodálatos márka, amely megfelel mindenki stílusának. Kiváló minőségű és divatos kiegészítők.

 

Harper’s Bazaar Arabia: Nemzetközi modellként mi a fő különbség a divat és a luxus, valamint más divatváros és az olasz megközelítés között?
Palvin Barbara: Minden divatváros / ország különböző és különleges a maga módján, de az olasz divat és a luxus látványos. Ez vad, színes és tele van élettel.

 

Harper’s Bazaar Arabia: Mi a stílusod legfontosabb szempontja?
Palvin Barbara: Úgy gondolom, hogy a stílusom elegánsan alkalmi. Nagyon szeretem a kényelmes ruhákat egyedi tartozékokkal.

 

Harper’s Bazaar Arabia: Mi határoz meg egy személyes tartozékot? Van személyes kedvenced?
Palvin Barbara: A tartozéknak valami időtállónak, kiválónak és elegánsnak kell lennie. Személyes kedvenc kiegészítőim a kézitáskák, napszemüvegek és magas sarkú cipők.

 

 

Forrás

Még cikkek a kategóriában