Forbrukslån Test | Sähkövertailu | Kredittkort Fordeler | Strømkalkulator 2018 | Sammenlign Brannalarm | Forsikringsselskap | Mobilselskaper 2018 | Billig Bemanningbyrå
Celeste Barber vicces videója

Celeste Barber vicces videója Barbiról, és aki készítette egy ausztrál komédia királynő. Legalábbis Ausztráliában így emlegetik. Van egy Instagram oldala, ahol megosztja az általa készített képeket és videókat. De nem akármilyen videókat. Ő egy olyan személyiség, aki konkrétan nem figurázza ki a hírességeket, még csak nem is bántja őket, hanem kiválaszt egy sztártól egy képet vagy videót és azt ő újraforgatja úgymond “konyhanyelvre”. Azt mutatja be, hogy a színész, modell avagy énekes csodaszép beállított képei, videói hogyan néznek ki a hétköznapokban hétköznapi emberekkel. Minden képen, videón ő maga utánozza a kiválasztott hírességet. Viccesen adja elő a figurát, jókat lehet nevetni rajta. Olyan sztárokat vett már célba, mint Jennifer Lopez, Selena Gomez, Justin Bieber, Gigi Hadid, Bella Hadid és még sorolhatnám.

 

Barbi is bekerült eme Instagram blogba immáron. A napokban Celeste feltöltött egy videót, amin Barbi egyik videóját forgatta újra. Nevezetesen a nemrégiben megjelent zuhanyzós videóról van szó. Barbi csábítóan zuhanyzik a víz alatt, Celeste pedig megmutatja, hogy ez a való életben hogyan is néz ki 😀 Aztán görgettem lefelé és rátaláltam az oldalán még egy Barbis képre, amit a videók alá be is illesztettem.

 


 

ERR DAY!!! Sound on ? #celestechallengeaccepted #celestebarber #funny

Celeste Barber (@celestebarber) által megosztott bejegyzés,

 

When you've spent your rent money on one item. #celestechallengeaccepted #celestebarber #funny #barbarapalvin (? @mrsmillahs)

Celeste Barber (@celestebarber) által megosztott bejegyzés,


Még cikkek a kategóriában