Forbrukslån på Dagen | Hiiri | Kredittkort Liste | Strømleverandører | Beste Innbruddsalarm 2018 | Billig Forsikring | Billig Mobilabonnement | Kiropraktor

Az oldal a világhírű magyar modell Palvin Barbara rajongói oldala. Ha érdekelnek a legfrissebb hírek, cikkek, képek, akkor látogasd az oldalt rendszeresen. Több neves tervező darabjai mellett végigsétált már többször Louis Vuitton vagy a Chanel kifutóján is. Ez után szerződtette az egyik legnagyobb modellügynökség az IMG. Alig 13 évesen indult karrierje, amikor felfedezték miközben Budapesten sétált. Még ebben az évben debütált a Japán Spur Magazine-ban. Azóta volt a New Yorker, Chanel, Giorgio Armani reklámarca is. A Victoria's Secret-tel és az Intimissimi-vel is dolgozott már együtt. 2017-ben a Portugál GQ magazin az év nemzetközi modelljének választotta. Ebben az évben másodjára szerepelt a Sports Illustrated magazin fürdőruhás számában. Ha még többet szeretnél tudni a szupermodellről, akkor kattints a Palvin Barbara menüpontra!

Pilgrim SS18 Pinko SS18 Piaget vacsora | Geneva, január 15. Brklyn Club | Budapest, január 9. Ötkert Club & Bistro | Budapest, január 5. Érkezés a Wilson Hotelbe | Geneva, január 15.
2018/01/21 PINKO SS18
2018/01/21 Idei évi események
2018/01/03 Két új L’Oréal reklám
2017/12/31 Ez történt 2017-ben
Celeste Barber vicces videója

közösségi média

Celeste Barber vicces videója Barbiról, és aki készítette egy ausztrál komédia királynő. Legalábbis Ausztráliában így emlegetik. Van egy Instagram oldala, ahol megosztja az általa készített képeket és videókat. De nem akármilyen videókat. Ő egy olyan személyiség, aki konkrétan nem figurázza ki a hírességeket, még csak nem is bántja őket, hanem kiválaszt egy sztártól egy képet vagy videót és azt ő újraforgatja úgymond “konyhanyelvre”. Azt mutatja be, hogy a színész, modell avagy énekes csodaszép beállított képei, videói hogyan néznek ki a hétköznapokban hétköznapi emberekkel. Minden képen, videón ő maga utánozza a kiválasztott hírességet. Viccesen adja elő a figurát, jókat lehet nevetni rajta. Olyan sztárokat vett már célba, mint Jennifer Lopez, Selena Gomez, Justin Bieber, Gigi Hadid, Bella Hadid és még sorolhatnám.

 

Barbi is bekerült eme Instagram blogba immáron. A napokban Celeste feltöltött egy videót, amin Barbi egyik videóját forgatta újra. Nevezetesen a nemrégiben megjelent zuhanyzós videóról van szó. Barbi csábítóan zuhanyzik a víz alatt, Celeste pedig megmutatja, hogy ez a való életben hogyan is néz ki 😀 Aztán görgettem lefelé és rátaláltam az oldalán még egy Barbis képre, amit a videók alá be is illesztettem.

 


 

ERR DAY!!! Sound on 🔊 #celestechallengeaccepted #celestebarber #funny

Celeste Barber (@celestebarber) által megosztott bejegyzés,

 

When you've spent your rent money on one item. #celestechallengeaccepted #celestebarber #funny #barbarapalvin (📸 @mrsmillahs)

Celeste Barber (@celestebarber) által megosztott bejegyzés,


Még cikkek a kategóriában