Lån på Minuttet | Tietokonekaiuttimet | Kredittkort med Fordeler | Strømkalkulator | Sammenlign Brannalarm | Forsikring Sammenligning | Billigste Mobilselskaper | Beste Bilforsikring

Az oldal a világhírű magyar modell Palvin Barbara rajongói oldala. Ha érdekelnek a legfrissebb hírek, cikkek, képek, akkor látogasd az oldalt rendszeresen. Több neves tervező darabjai mellett végigsétált már többször Louis Vuitton vagy a Chanel kifutóján is. Ez után szerződtette az egyik legnagyobb modellügynökség az IMG. Alig 13 évesen indult karrierje, amikor felfedezték miközben Budapesten sétált. Még ebben az évben debütált a Japán Spur Magazine-ban. Azóta volt a New Yorker, Chanel, Giorgio Armani reklámarca is. A Victoria's Secret-tel és az Intimissimi-vel is dolgozott már együtt. 2017-ben a Portugál GQ magazin az év nemzetközi modelljének választotta. Ebben az évben másodjára szerepelt a Sports Illustrated magazin fürdőruhás számában. Ha még többet szeretnél tudni a szupermodellről, akkor kattints a Palvin Barbara menüpontra!

Pilgrim SS18 Pinko SS18 Piaget vacsora | Geneva, január 15. Brklyn Club | Budapest, január 9. Ötkert Club & Bistro | Budapest, január 5. Érkezés a Wilson Hotelbe | Geneva, január 15.
2018/01/21 PINKO SS18
2018/01/21 Idei évi események
2018/01/03 Két új L’Oréal reklám
2017/12/31 Ez történt 2017-ben
Instagram képek

Galéria közösségi média

Felkerültek a galériába az elmaradt Instagram képek. Elég sokat töltöttem fel, mert egy ideje ez is elmaradt már. A képek között vannak hétköznapi képek és olyanok is, amik egyes munkafolyamatok alatt készültek. Például a napokban Barbi Bukarestben tartózkodott és onnan osztott meg több képet is magáról. Hol az ébredése utáni felvételeket, hol pedig munka közbeni képeket posztolt Instagramjára. Több képet osztott meg Romániából, amiken Sonia Ben Ammar-ral együtt látható. Sonia egy 18 éves francia modell, akinek mostanában indult be a karrierje és nagyon gyönyörű. A kiemelt képen is ők ketten együtt láthatóak. Kíváncsi leszek a Bukaresti munkára, hogy mi is lehet az, mert konkrétat még nem tudunk.

 

Instagram képek Instagram képek Instagram képek
Instagram képek Instagram képek Instagram képek

 

A portugáliai látogatása alatt, ahol elnyerte az Év nemzetközi modellje díját, a nővérével Anitával jelent meg, amiről szintén tett fel Barbi képet az oldalára. Hihetetlen milyen gyönyörű a testvére is Barbinak. Ezen kívül Barbi kiruccant a franciaországi Walt Disney parkba is, ahonnan szintén üdvözölte a rajongókat egy képpel. De, hogy az erősebbik nem is örüljön Barbi megosztott pár csábító képet is magáról. A képek a lenti linken nézhetőek meg.

 

Instagram képek Instagram képek Instagram képek

 

Legfrissebb képek

Közösségi média – 2017

Még cikkek a kategóriában