Hvem tilbyr Forbrukslån i Norge | Sähkövertailu | Kredittkort Rabatt | Strøm | Beste Brannalarm | Behandlingsforsikring | Billig Mobilabonnement | Takst på Bil
Interjú | Glamour magazin cikk magyarul

A téli nap úgy sugároz át, mint egy fénysugár, a kék ruhadarab tollain. Hideg, hűvös a reggel ma Párizsban, bár az egyszarvú Lord Misu ezt nem bánja a zavartalan külvárosban lévő lakóház varázslatos kertjében, ahol Palvin Barbarát fényképezzük. Azt mondják, ha becsukod a szemedet és az összes energiádat a kívánságodra összpontosítod, akkor nagy a valószínűsége, hogy a vágyad teljesül.

 

Palvin Barbara Glamour magazin cikk magyarul Palvin Barbara Glamour magazin cikk magyarul


 

Ez lehet a magyar modell sikerének titka. 13 éves korában fedezték fel Barbit, amint éppen anyukájával sétált Budapest utcáin és azóta karrierje megállíthatatlanul tör előre. A 24 éves Palvin Barbara első filmdebütálása 2014-ben volt a Herkules című mozifilmben. 2012 óta a L’Oréal szépségnagykövete, és a Victoria’s Secret angyalaként végigsétált már a kifutóján is. Olyan márkáknak dolgozott már vagy sétált végig a kifutójukon, mint: Giorgio Armani, Miu Miu, Nina Ricci vagy Alberta Ferretti. Ha választania kellene Barbinak a különleges, kedves emlékek közül, akkor a Prada debütáló kifutójára emlékszik vissza:

 

Ez volt az első divatbemutatóm. Azt hiszem ez volt a legfontosabb dolog, amit a karrierem kezdetén tettem, és nagyon hálás vagyok ezért a lehetőségért.

 

Pontosan ekkor kellet sokáig Japánban élnem. Három egymást követő nyárra mentem mindig vissza, és a kezdetektől fogva szerettem Japánt. Emlékszem, hogy egy olyan élmény volt, amely alkalmat adott arra, hogy sok dolgot megtanuljak a modell szakmáról, miközben különböző ügyfelekkel dolgoztam együtt.

 

A mobiltelefon nem tartozik a lényeges kiegészítőim közé, bár nem valószínű, hogy azért otthon hagynám. A fontosabb tartozékok inkább a magas sarkú cipő, napszemüveg és egy jó táska.

 

Annyi biztos, hogy a követői is számítanak, ami ma pontosan 7,2 millió. Tény, hogy a mai időkben ez nem egyértelmű. És az is, hogy a magánélete sok érdeklődést váltott ki a közelmúltban a közösségi hálózatokon. Például a közelmúltbeli romantikus kapcsolata Justin Bieber-rel vagy Neymar-ral. Ő figyelmen kívül hagyja ezeket a pletykákat és inkább a pályafutására, a barátaira és a családjára összpontosít.

 

A kedvenc szombat esti programom, hogy az estét a barátaimmal vagy a családommal töltsem el. Egy jó beszélgetés finom ételekkel. Röviden: értékes időt tölteni velük.

 

Palvin Barbara Glamour magazin cikk magyarul Palvin Barbara Glamour magazin cikk magyarul

 

Stella Maxwell, Soo Joo Park vagy Alexina Graham egyike azoknak az embereknek, akik nélkülözhetetlenek a modell szakmában. Ők azok a barátaim, akik megnyugtatnak és még mindig tanulok tőlük. Ehhez a listához még hozzátartozik egy imádni való négylábú kedvenc, akinek a neve Manó. A családommal él Magyarországon, de nagyon szeretem őt és mindig hiányzik.

 

Barbi azt mondja, hogy nem sok diétát tart be.

 

A titok az egyensúlyban van. Igyekszem egészségesen enni, edzek amennyit csak tudok, de néha megeszek egy kis pizzát is.

 

A szépség tippjei a legegyszerűbbek: Minden lánynak szüksége van hidratálóra, ajakbalzsamra, rúzsra és szempillaspirálra.

 

De ha van valami, amit mindig visel, akkor az a generációról generációra átadott tanács:

 

Légy kedves, légy önmagad és élvezd az életet a legvégéig.

 

Ez egy nagyon értékes recept az anyukájától és a nagymamájától.

 

Ők az én két legjobb tanácsadóim és nagyon szeretem őket. Ha egyetlen szóval meg kellene határoznom magam, nem tudnám pontosan, hogy mit mondjak, de a barátaim valószínűleg azt mondanák neked, hogy egy kicsit őrült vagyok. (nevet)

 

Saját fordítás!!!!!!!!!!!!!!

Még cikkek a kategóriában