Forbrukslånkalkulator | Sähkön Hinta | Kredittkort lav Rente | Billig Strøm | Boligalarmer | Billigste Forsikringsselskap 2018 | Beste Mobilabonnement 2018 | Beste Advokat

Az oldal a világhírű magyar modell Palvin Barbara rajongói oldala. Ha érdekelnek a legfrissebb hírek, cikkek, képek, akkor látogasd az oldalt rendszeresen. Több neves tervező darabjai mellett végigsétált már többször Louis Vuitton vagy a Chanel kifutóján is. Ez után szerződtette az egyik legnagyobb modellügynökség az IMG. Alig 13 évesen indult karrierje, amikor felfedezték miközben Budapesten sétált. Még ebben az évben debütált a Japán Spur Magazine-ban. Azóta volt a New Yorker, Chanel, Giorgio Armani reklámarca is. A Victoria's Secret-tel és az Intimissimi-vel is dolgozott már együtt. 2017-ben a Portugál GQ magazin az év nemzetközi modelljének választotta. Ebben az évben másodjára szerepelt a Sports Illustrated magazin fürdőruhás számában. Ha még többet szeretnél tudni a szupermodellről, akkor kattints a Palvin Barbara menüpontra!

Pilgrim SS18 Pinko SS18 Piaget vacsora | Geneva, január 15. Brklyn Club | Budapest, január 9. Ötkert Club & Bistro | Budapest, január 5. Érkezés a Wilson Hotelbe | Geneva, január 15.
2018/01/21 PINKO SS18
2018/01/21 Idei évi események
2018/01/03 Két új L’Oréal reklám
2017/12/31 Ez történt 2017-ben
Interjú | InStyle magazin Korea

fotósorozatok Galéria interjú kampány magazin

Még februárban írtam arról, hogy Barbinak volt egy munkája Koreában. A koreai Keds készített vele egy kampányt a cipőikkel és ruháikkal. Az a cikk itt olvasható el. Az akkor megjelent képek még nem voltak valami tökéletesek, de azóta megjelent még több kép a kampányról, amik viszont már jó minőségűek. A képeket Hyea W. Kang készítette. A magazin képek nem olyan jó minőségűek, mint azok, amiket a fotósorozatokba töltöttem fel, mert sajnos ezeket is csak alig találtam meg a neten. De a fotósorozat képek már szépek, amiket Barbi hivatalos Tumblr oldala osztott meg pár órája.

 

Viszont keresés közben a koreai InStyle magazin oldalán megtaláltam a képeket, ahol egy rövidke interjút is készítettek Barbival. Lefordítottam ezt a cikket, igaz a Google fordítója segítségével, mert hát koreaiul mégsem tudok, de próbáltam megmaradni a valóságnál közben és remélem majdnem jól is fordítottam le a beszélgetést. A cikk alatt azt írják, hogy az interjú folytatása a magazinban olvasható el, de sajnos azt már nem találtam meg sehol sem 🙁

 

Legfrissebb képek

Magazinok – 2017 – InStyle Korea, március
Fotósorozatok – 2017 – Hyea W. Kang

 

InStyle magazin Korea InStyle magazin Korea InStyle magazin Korea InStyle magazin Korea

 

Az interjú

 

Néhány nappal ezelőtt találkoztam Palvin Barbarával, de akkor még esett az eső és hideg volt. Barbi még a zord időjárás ellenére is örömmel dolgozott, teli energiával és vidámsággal. Ő egy nagyon szórakoztató személyiség.

 

Milyen volt ma a forgatás?
Nagyszerű volt! A fotók, videók, a hajam, a sminkem tökéletes volt és a teljes csapattal együtt nagyszerű volt dolgozni.

 

Kérlek mondd el, mit csinálsz mostanában?
Ma jöttem Londonba a forgatásra, de sok munkát végzek ezen kívül a világon máshol is.

 

Milyen stílust szoktál viselni?
Szeretem a kényelmes ruhákat. Denim farmernadrágot például pólóval és egy kényelmes sportcipővel.

 

Mit jelent számodra a modell munka?
Annyira boldog vagyok, hogy modell vagyok. Szerintem mindig kreatív és izgalmas. Tudok utazni a világban, és ha sok rajongóm van, akkor lehetek egy médium, aki a jó szándékú üzeneteit elterjeszti.

 

Mit gondolsz a különleges képességeidről?
Tudtad, hogy jól énekelek és egy 500 oldalas könyvet is képes vagyok kiolvasni egyetlen nap alatt?

 

Milyen könyveket szeretsz?
Leslie Lawrence és Yones Bowen a kedvenc íróim.

 

Mi a legfontosabb dolog az életben?
Mindig a valóságra kell összpontosítani. Boldog vagyok amennyire lehetséges és mindig élvezem az életet. És a boldogsághoz hozzátartozik a család és a barátok is.

 

A jövőre nézve mik a tervek?
Nem akarok konkrét célt kitűzni a jövőre nézve. Úgy gondolom, hogy jövőre még nagyobb munkáim lesznek, mint most!

Még cikkek a kategóriában