Norges Beste Forbrukslån | Bluetooth Kuulokkeet | Test Kredittkort | Billig Strøm | Alarmer | Behandlingsforsikring | Beste Mobilabonnement 2018 | Taksering

Az oldal a világhírű magyar modell Palvin Barbara rajongói oldala. Ha érdekelnek a legfrissebb hírek, cikkek, képek, akkor látogasd az oldalt rendszeresen. Több neves tervező darabjai mellett végigsétált már többször Louis Vuitton vagy a Chanel kifutóján is. Ez után szerződtette az egyik legnagyobb modellügynökség az IMG. Alig 13 évesen indult karrierje, amikor felfedezték miközben Budapesten sétált. Még ebben az évben debütált a Japán Spur Magazine-ban. Azóta volt a New Yorker, Chanel, Giorgio Armani reklámarca is. A Victoria's Secret-tel és az Intimissimi-vel is dolgozott már együtt. 2017-ben a Portugál GQ magazin az év nemzetközi modelljének választotta. Ebben az évben másodjára szerepelt a Sports Illustrated magazin fürdőruhás számában. Ha még többet szeretnél tudni a szupermodellről, akkor kattints a Palvin Barbara menüpontra!

Pilgrim SS18 Pinko SS18 Piaget vacsora | Geneva, január 15. Brklyn Club | Budapest, január 9. Ötkert Club & Bistro | Budapest, január 5. Érkezés a Wilson Hotelbe | Geneva, január 15.
2018/01/21 PINKO SS18
2018/01/21 Idei évi események
2018/01/03 Két új L’Oréal reklám
2017/12/31 Ez történt 2017-ben
Internetes magazinok cikkei 9.

Internetes cikkek

Folytatódik az Internetes magazinok cikkei sorozat. Ezúttal nagyon sok cikk került bele ebbe a posztba, mert sajnos utoljára három hónappal ezelőtt készült ilyen bejegyzés és azóta sok-sok hír látott napvilágot Palvin Barbiról. A cikkek zöme ettől eltekintve érdektelenek lehetnek azoknak, akik nem rajongók, de érdekes dolgokat is meg lehet tudni belőlük. Az olyan cikkeket csak átfutni szoktam, ahol minden alkalommal, mikor Barbi az erősebb nemmel fotózkodik, egyből összeboronálják őket, mindegy, hogy kivel van a modell a képen. Érdekes, ha nővel fotózza le magát, akkor annak nincsen akkora hírértéke. Szóval az ilyen cikkektől kimegy a hajam, de azért néha sikerül egyes oldalaknak összeszedniük magukat és értelmes cikket is írni Barbiról.

 

A cikkekben megemlítik például a H&M eseményt, ahol Barbi valami meseszép virágos ruhában jelent meg, aztán írnak a párizsi eseményekről is, ahol a topmodell még egy kifutón is végigsétált a rajongók örömére. Arról is írnak, hogy Fergie klipjében szerepel Barbi vagy, hogy Kylie Jenner exével nézte meg Párizsban Neymar meccsét. Egy csomó cikk született az Instagram posztjairól is, ahol például szexi fehérneműben fényképezte le magát.

 

Arról is szó esik, hogy  ő lett az év modellje a GQ magazinnál Portugáliában, vagy hogy idén is szerepel a LOVE magazin adventi naptárában. Bár minden fontos eseményről én magam is írtam itt az oldalon. Panaszkodni nincs okunk, annyi cikk jelenik meg Barbiról napról napra ♥

 

blikk.hu

 

velvet.hu

 

ripost.hu

 

glamour.hu

 

cosmopolitan.hu

 

divany.hu

 

ma.hu

 

borsonline.hu

 

24.hu

 

magyarorszagkul.nlcafe.hu

 

origo.hu

 

nlcafe.hu

 

hirado.hu

 

zoom.hu

 

lokal.hu

 

femcafe.hu

 

rtl.hu

 

444.hu

 

life.hu

 

szeretlekmagyarorszag.hu

 

indavideo

 

hvg.hu

 

sport365.hu

 

like.startlap.hu

 

mediapiac.com

 

player.hu

 

marieclaire.hu

 

noizz.hu

 

antropos.hu

 

mtv.co.hu

 

cafeblog.hu

 

blogozine.blog.hu

 

femina.hu

 

offmedia.hu

 

delmagyar.hu

 

parameter.hu

 

retikul.hu

 

vous.hu

Még cikkek a kategóriában