Forbrukslån Best i Test | Lainat 2018 | Kredittkort | Strømleverandører | Beste Innbruddsalarm | Billigste Forsikringsselskap | Billigste Mobilselskaper | Beste Varmepumpe 2018

Az oldal a világhírű magyar modell Palvin Barbara rajongói oldala. Ha érdekelnek a legfrissebb hírek, cikkek, képek, akkor látogasd az oldalt rendszeresen. Több neves tervező darabjai mellett végigsétált már többször Louis Vuitton vagy a Chanel kifutóján is. Ez után szerződtette az egyik legnagyobb modellügynökség az IMG. Alig 13 évesen indult karrierje, amikor felfedezték miközben Budapesten sétált. Még ebben az évben debütált a Japán Spur Magazine-ban. Azóta volt a New Yorker, Chanel, Giorgio Armani reklámarca is. A Victoria's Secret-tel és az Intimissimi-vel is dolgozott már együtt. 2017-ben a Portugál GQ magazin az év nemzetközi modelljének választotta. Ebben az évben másodjára szerepelt a Sports Illustrated magazin fürdőruhás számában. Ha még többet szeretnél tudni a szupermodellről, akkor kattints a Palvin Barbara menüpontra!

Pilgrim SS18 Pinko SS18 Piaget vacsora | Geneva, január 15. Brklyn Club | Budapest, január 9. Ötkert Club & Bistro | Budapest, január 5. Érkezés a Wilson Hotelbe | Geneva, január 15.
2018/01/21 PINKO SS18
2018/01/21 Idei évi események
2018/01/03 Két új L’Oréal reklám
2017/12/31 Ez történt 2017-ben
LOVE magazin Adventi naptára

fotósorozatok Galéria hírek magazin videó

A LOVE magazin Adventi naptára idén is elkészült. Szintén minden napra érkezik egy videó egy-egy híres modellel a főszerepben. Ha emlékeztek tudjátok, hogy a tavalyi naptárban a modellek híres filmjeleneteket utánoztak. Akkor Barbi Sharone Stone ikonikus, híres, szexi, csábító jelenetét adta elő. Az idei videókban a sport kapta a főszerepet.

 

Olyan modellek szerepelnek a kalendáriumban, mint Emily Ratajkowski, Kendall Jenner, Gigi Hadid, Bella Hadid, Palvin Barbara, Alexis Ren,

 

Az első napon egy olyan videót kaptunk, amiben előzetesben megmutatták a modelleket és egy kisebb darabot a videókból.

 

A második napon indult el valójában a kalendárium Ashley Graham-mel, akinek a futás lett a főszerepe a sportok közül.

 

 

A harmadik napon Emily Ratajkowski-val találtuk szemben magunkat, amint éppen spagettit ken szét magán. Ebben gondolom az lenne a sport, ahogy eszik. Végül is abból is szoktak versenyt csinálni. Bár nekem ez a videó nem igazán jött be. Inkább undort vált ki belőlem, ahogy szétkeni a spagettit, bár a férfiak nevében nem beszélhetek. Lehet nekik ez a szexiskedés. Szerencsére nem Barbival készítették el ezt a videót.

 

A negyedik napon Kendall Jenner-ré lett a főszerep. Megitatnak vele egy kevés nyers tojást. Hallottam már róla, de én még soha nem próbáltam ki. Aztán Kendall elkezdi a box edzéseket. Ez a videó nem lett annyira szexi.

 

De nem sorolom fel az eddigi összes napot, mert itt ti is meg tudjátok nézni. Kíváncsian várom már, hogy mikor kerül Barbira a sor. Az előzetesben elnézve az ő videója viszont szexi lesz. Még női szemmel is így gondolom. A galériába kettő darab kép felkerült a videóból, ami itt nézhető meg:
 
 

Legfrissebb képek

Fotósorozatok – 2017 – Love Magazine, Advent

 

LOVE magazin Adventi naptára LOVE magazin Adventi naptára

Még cikkek a kategóriában