Forbrukslån på Dagen lav Rente | Langaton Hiiri | Kredittkort med Fordeler | Strøm | Brannalarm | Beste Forsikringsselskap 2018 | Billigste Mobilabonnement 2018 | Sammenlign Steinleggingsfirmaer
LOVE magazin Adventi naptára

A LOVE magazin Adventi naptára idén is elkészült. Szintén minden napra érkezik egy videó egy-egy híres modellel a főszerepben. Ha emlékeztek tudjátok, hogy a tavalyi naptárban a modellek híres filmjeleneteket utánoztak. Akkor Barbi Sharone Stone ikonikus, híres, szexi, csábító jelenetét adta elő. Az idei videókban a sport kapta a főszerepet.

 

Olyan modellek szerepelnek a kalendáriumban, mint Emily Ratajkowski, Kendall Jenner, Gigi Hadid, Bella Hadid, Palvin Barbara, Alexis Ren,

 

Az első napon egy olyan videót kaptunk, amiben előzetesben megmutatták a modelleket és egy kisebb darabot a videókból.

 

A második napon indult el valójában a kalendárium Ashley Graham-mel, akinek a futás lett a főszerepe a sportok közül.

 

 

A harmadik napon Emily Ratajkowski-val találtuk szemben magunkat, amint éppen spagettit ken szét magán. Ebben gondolom az lenne a sport, ahogy eszik. Végül is abból is szoktak versenyt csinálni. Bár nekem ez a videó nem igazán jött be. Inkább undort vált ki belőlem, ahogy szétkeni a spagettit, bár a férfiak nevében nem beszélhetek. Lehet nekik ez a szexiskedés. Szerencsére nem Barbival készítették el ezt a videót.

 

A negyedik napon Kendall Jenner-ré lett a főszerep. Megitatnak vele egy kevés nyers tojást. Hallottam már róla, de én még soha nem próbáltam ki. Aztán Kendall elkezdi a box edzéseket. Ez a videó nem lett annyira szexi.

 

De nem sorolom fel az eddigi összes napot, mert itt ti is meg tudjátok nézni. Kíváncsian várom már, hogy mikor kerül Barbira a sor. Az előzetesben elnézve az ő videója viszont szexi lesz. Még női szemmel is így gondolom. A galériába kettő darab kép felkerült a videóból, ami itt nézhető meg:
 
 

Legfrissebb képek

Fotósorozatok – 2017 – Love Magazine, Advent

 

LOVE magazin Adventi naptára LOVE magazin Adventi naptára

Még cikkek a kategóriában