Forbrukslån | Ulkoinen Kovalevy Hinta | Beste Kredittkort | Spotpris på Strøm | Billig Hyttealarm | Barneforsikring | Beste Mobilabonnement 2018 | Takst av Bolig
Cupcake’s magazine USA, március

Úgy néz ki Barbi idén jól belehúzott magazinok terén 🙂 Egy újabb magazinban látható több oldalon keresztül, méghozzá a Cupcake’s magazin amerikai kiadásában. Szépséges fehérneműkben pózol. A képek a magazinban nem frissek, hanem a pár évvel ezelőtti Victoria’s Secret fotósorozatokból valóak. De ettől még örülünk, hogy a mi szépséges modellünk egy újabb magazinban kapott helyet ♥ A magazinban lévő rövidke cikket pedig lefordítottam, így az is elolvasható itt. A magazint ezen a linken találjátok meg:

 

Legfrissebb képek

Magazinok – 2018 – Cupcake’s magazine USA, március

 

Palvin Barbara Cupcake's magazine USA, március Palvin Barbara Cupcake's magazine USA, március Palvin Barbara Cupcake's magazine USA, március

 

A magazinban lévő cikk magyarul

 

Palvin Barbara több, mint egy egyszerű lány Justin Bieber-nek

 

Justin Bieber-t számos lánnyal hozták már össze és kétségtelen, hogy a legtöbbjük tényleg fantasztikus. Egyikük Palvin Barbara, egy Victoria Secret’s modell. Az egyik képen csábító megjelenése van, míg a másikon zamatos ajkai. A 23 éves híressé vált modell volt már a Vogue és Louis Vuitton arca is. A Prada kifutóján is végigsétált. Először 13 éves korában szerzett hírnevet az ázsiai piacon. A csinos arcú modell színészi debütálását 2014-ben kezdte meg a Herkules című mozifilmben, ahol Antimache-t alakította, a Myceane királynő szerepét. Később pletykáltak Barbaráról és Justin Bieber-ről, hogy összejöttek, de ezek a pletykák nem voltak igazak. Azt is beszélték, hogy akkor Justin és Selena ezért szakítottak.

 

Az őzike szemű modellnek nagy áttörést hozott, amikor megjelent az L’Officiel magazine borítóján. 2011-ben ő is végigsétált Chanel tavaszi divatbemutatóján. Ezen kívül olyan márkákkal dolgozott már együtt, mint Calvin Klein Forbidden Euphoria vagy Giorgio Armani Armani Exchange.

 

13 éves korában felfedezték Budapest utcáin. 2006-ban szerepelt először újságban a japán Spur magazin számára. Barbi később Ázsiába költözött, ahol állandóan dolgozott. Azóta Barbara rengeteg magazinban szerepelt már. Többek között a L’Officiel (Párizs, Oroszország, Törökország, Thaiföld, Szingapúr), Vogue (Portugália), Marie Claire (Olaszország), Glamour Magyarország, Elle (Nagy-Britannia, Brazília, Argentína, Svédország, Szerbia, Magyarország), Allure, Harper’s Bazaar és Jalouse Magazinok. Barbi az Armani Exchange, a H & M, a Victoria’s Secret és a Pull & Bear kampányaiban is megjelent. 2012 februárjában a L’Oréal Paris nagykövete lett. 2016-ban került bele először a Sports Illustrated Swimsuit különszámába. Később ő lett az Armani új arca az “Acqua di Gioia” parfümreklámban.

 

A Prada kifutója volt az első divatshow-ja a milánói divathéten 2010 februárjában. Ezen kívül Barbi ezeken a kifutókon is végigsétált már: Louis Vuitton, Miu Miu, Nina Emanuel Ungaros, Christopher Kane, Julien MacDonald, Jeremy Scotty Giles Deacon, Vivienne Westwood. 2012-ben a Victoria’s Secret divatbemutatóján járt. Ugyanebben az évben viselte Rosa Clara menyasszonyi ruháit is.

Még cikkek a kategóriában