Forbrukslån uten Sikkerhet | Parhaat Kuulokkeet | Kredittkort | Billigst Strømleverandør | Sector Alarm Erfaringer | Forsikring | Mobilselskaper i Norge | Beste Kiropraktor
Exkluzív interjú Palvin Barbarával

 

Senkinek sem kell bemutatni Magyarország első számú hungarikumát, Palvin Barbarát, aki négyszer sétálhatott végig a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén a L’Oréal Paris szépségnagyköveteként. A magyar topmodellel szépségápolásról, diétáról és Leonardo DiCaprio-ról beszélgettünk.

 

InStyle: Meddig leszel most itthon?
Palvin Barbara: Fogalmam sincs. Lehet, hogy reggel már utazom is el. Ha jön az email, hogy menni kell, akkor megyek. De egyébként szívesen vagyok itthon.
IS: Mi volt az első dolgod a hazatérésed után?
PB: Ettem egy macisajtos-Pick szalámis szendvicset, vettem egy forró fürdőt, aztán megnéztem egy Trónok harca részt a családommal.Senkinek sem kell bemutatni Magyarország első számú hungarikumát, Palvin Barbarát, aki négyszer sétálhatott végig a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén a L’Oréal Paris szépségnagyköveteként. A magyar topmodellel szépségápolásról, diétáról és Leonardo DiCaprióról beszélgettünk.
InStyle: Meddig leszel most itthon?
Palvin Barbara: Fogalmam sincs. Lehet, hogy reggel már utazom is el. Ha jön az email, hogy menni kell, akkor megyek. De egyébként szívesen vagyok itthon.
IS: Mi volt az első dolgod a hazatérésed után?
PB: Ettem egy macisajtos-Pick szalámis szendvicset, vettem egy forró fürdőt, aztán megnéztem egy Trónok harca részt a családommal.
IS: Hogyan ápolod a hajad?
PB: Semmi extra: megmosom, aztán hagyom, hogy magától száradjon meg. Néha kivasalom, egy kis lakk és már kész is. Ha be is lövöm a hajam, általában 10 perc után már copfba kötöm, mert nem szeretem, ha az arcomba lóg.
IS: Hogyan ápolod a bőröd?
PB: reggel és este hideg vízzel megmosom, aztán pedig micellás vízzel megtisztítom és nagyjából ennyi. Fiatal vagyok, még nem kell nagyon figyelnem rá. De nagyon szeretem repülőutakon a L’Oréal Hydrafresh arckrémét: hosszabb utakra viszonylag vastag rétegben kenem fel – ez segít, hogy ne száradjon ki a bőröm a gépen.
IS: Sok vizet iszol?
PB: Igen, kezdem magam rászoktatni a vízre, mert korábban rengeteg üdítőitalt ittam. Mostanában váltottam szénsavmentes vízre és a bőrömön is érzem a jótékony hatását.
IS: Az étkezésedre mennyire figyelsz?
PB: Az elmúlt hónapokban lett jellemző rám, hogy jobban odafigyelek arra, amit eszem. Összességében sokkal egészségesebben táplálkozom, mint egy éve. Cannes előtt három hétig teljes szénhidrátmegvonáson voltam és minden nap elmentem edzeni.

 

A teljes interjú itt olvasható el