Forbrukslån | Halvin Sähkö | Kredittkort Reise | Strømpriser | Beste Tyverialarm 2018 | Billigste Forsikring | Billigste Mobilselskaper | Varmpepumpe Pris

Az oldal a világhírű magyar modell Palvin Barbara rajongói oldala. Ha érdekelnek a legfrissebb hírek, cikkek, képek, akkor látogasd az oldalt rendszeresen. Több neves tervező darabjai mellett végigsétált már többször Louis Vuitton vagy a Chanel kifutóján is. Ez után szerződtette az egyik legnagyobb modellügynökség az IMG. Alig 13 évesen indult karrierje, amikor felfedezték miközben Budapesten sétált. Még ebben az évben debütált a Japán Spur Magazine-ban. Azóta volt a New Yorker, Chanel, Giorgio Armani reklámarca is. A Victoria's Secret-tel és az Intimissimi-vel is dolgozott már együtt. 2017-ben a Portugál GQ magazin az év nemzetközi modelljének választotta. Ebben az évben másodjára szerepelt a Sports Illustrated magazin fürdőruhás számában. Ha még többet szeretnél tudni a szupermodellről, akkor kattints a Palvin Barbara menüpontra!

Pilgrim SS18 Pinko SS18 Piaget vacsora | Geneva, január 15. Brklyn Club | Budapest, január 9. Ötkert Club & Bistro | Budapest, január 5. Érkezés a Wilson Hotelbe | Geneva, január 15.
2018/01/21 PINKO SS18
2018/01/21 Idei évi események
2018/01/03 Két új L’Oréal reklám
2017/12/31 Ez történt 2017-ben
Exkluzív interjú Palvin Barbarával

 

Senkinek sem kell bemutatni Magyarország első számú hungarikumát, Palvin Barbarát, aki négyszer sétálhatott végig a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén a L’Oréal Paris szépségnagyköveteként. A magyar topmodellel szépségápolásról, diétáról és Leonardo DiCaprio-ról beszélgettünk.

 

InStyle: Meddig leszel most itthon?
Palvin Barbara: Fogalmam sincs. Lehet, hogy reggel már utazom is el. Ha jön az email, hogy menni kell, akkor megyek. De egyébként szívesen vagyok itthon.
IS: Mi volt az első dolgod a hazatérésed után?
PB: Ettem egy macisajtos-Pick szalámis szendvicset, vettem egy forró fürdőt, aztán megnéztem egy Trónok harca részt a családommal.Senkinek sem kell bemutatni Magyarország első számú hungarikumát, Palvin Barbarát, aki négyszer sétálhatott végig a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén a L’Oréal Paris szépségnagyköveteként. A magyar topmodellel szépségápolásról, diétáról és Leonardo DiCaprióról beszélgettünk.
InStyle: Meddig leszel most itthon?
Palvin Barbara: Fogalmam sincs. Lehet, hogy reggel már utazom is el. Ha jön az email, hogy menni kell, akkor megyek. De egyébként szívesen vagyok itthon.
IS: Mi volt az első dolgod a hazatérésed után?
PB: Ettem egy macisajtos-Pick szalámis szendvicset, vettem egy forró fürdőt, aztán megnéztem egy Trónok harca részt a családommal.
IS: Hogyan ápolod a hajad?
PB: Semmi extra: megmosom, aztán hagyom, hogy magától száradjon meg. Néha kivasalom, egy kis lakk és már kész is. Ha be is lövöm a hajam, általában 10 perc után már copfba kötöm, mert nem szeretem, ha az arcomba lóg.
IS: Hogyan ápolod a bőröd?
PB: reggel és este hideg vízzel megmosom, aztán pedig micellás vízzel megtisztítom és nagyjából ennyi. Fiatal vagyok, még nem kell nagyon figyelnem rá. De nagyon szeretem repülőutakon a L’Oréal Hydrafresh arckrémét: hosszabb utakra viszonylag vastag rétegben kenem fel – ez segít, hogy ne száradjon ki a bőröm a gépen.
IS: Sok vizet iszol?
PB: Igen, kezdem magam rászoktatni a vízre, mert korábban rengeteg üdítőitalt ittam. Mostanában váltottam szénsavmentes vízre és a bőrömön is érzem a jótékony hatását.
IS: Az étkezésedre mennyire figyelsz?
PB: Az elmúlt hónapokban lett jellemző rám, hogy jobban odafigyelek arra, amit eszem. Összességében sokkal egészségesebben táplálkozom, mint egy éve. Cannes előtt három hétig teljes szénhidrátmegvonáson voltam és minden nap elmentem edzeni.

 

A teljes interjú itt olvasható el