023.jpg
024.jpg
025.jpg
022.jpg
021.jpg
019.jpg
020.jpg
017.jpg
018.jpg
016.jpg
015.jpg
014.jpg
013.jpg
012.jpg
011.jpg
010.jpg
Közösségi média 2017-ből Külföldi magazinok a 2006-os évből Külföldi magazinok a 2008-as évből Külföldi magazinok a 2009-es évből Külföldi magazinok a 2010-es évből Külföldi magazinok a 2011-es évből
Palvin Barbara

Életrajza
Palvin Barbara 1993. október 8-án született Budapesten, Magyarországon. Az Erkel Ferenc Általános Iskola és Gimnáziumban végezte a tanulmányait, majd a Szinyei Merse Pál Gimnáziumba járt. Barbi kicsi korában nagyon szeretett énekelni és focizni…

 

Idővonal
Barbi fontosabb eseményei felsorolásszerűen idővonalon kialakítva. Újabb és régebbi adatokkal bármikor frissülhet a lista, amint olvasunk róla olyan információt, aminek itt lehet a helye. Például mikor fotózták először, hány éve a L’Oréal szépségnagykövete, stb…

 

Évről-évre
Képek formájában mutatjuk be, hogy Barbi kicsi kora óta mennyit is változott, hogyan lett ebből az átlagos szép kislányból egy gyönyörű fiatal nő. Óvodás kori képektől kezdve a tinédzser képeken át vannak fotók ebben a menüpontban egészen a felnőtt Barbaráig.

 

Érdekességek
Tudj meg mindent Palvin Barbaráról. Ki a legjobb barátja, melyik a kedvenc állata, van-e testvére, kedvenc zenéi, stb… Minden olyan dolog, amit a sok-sok képből nem lehet kivenni, amik róla készültek. Ha jobban meg szeretnéd ismerni Barbit, akkor megéri belekukkantani ebbe a menüpontba.

Interjúk
Ebben a menüpontban olvashatóak interjúk Palvin Barbarával, ha még többet szeretnél róla megtudni. Ebben a menüben egészen biztosan olvasol olyat, amit eddig esetleg még nem tudtál róla. Ne csak a képeid szeresd, hanem őt magár is. Általában internetes magazinok interjúi találhatóak meg itt.

Barbi és a L’Oréal
Palvin Barbit 2012 februárjában választották ki a L’Oréal szépségnagykövetének. Így ő lett az első magyar és a legfiatalabb szépségnagykövet a L’Oréalnál. A L’Oréal a világon egyedülálló, a kozmetika minden ágát átölelő nemzetközi márkaportfólióval rendelkezik.

 

Natúr IMG Barbi
Az IMG ügynökségnél időközönként olyan fotókra is sor kerül, amikor a modellek natúrban vannak. Tudjátok, se smink, se belőtt haj, se Photoshop. Tehát a tovább mögött ilyen képeket lehet megnézni Barbiról. Amikor simán őt magát látjuk fodrász és sminkes nélkül.

 

Hivatalos oldalai
Barbi hivatalos oldalainak az internet címei vannak itt összegyűjtve. Úgy, mint például Instagram, hivatalos weboldal, stb… Érdemes Barbi instagramját követni, mert ott nagyon aktív és nagyon szuper képeket oszt meg a követőivel.

 

1 205 megtekintés

 

.