Palvin Barbara

Teljes név: Palvin Barbara
Születési idő: 1993. október 8.
Nemzetiség: magyar
Magasság: 175 cm
Hajszín: barna
Szemszín: kék
Családi állapot: hajadon
Testvére: Palvin Anita

Palvin Barbara 1993. október 8-án született Budapesten, Magyarországon. Az Erkel Ferenc Általános Iskola és Gimnáziumban végezte a tanulmányait, majd a Szinyei Merse Pál Gimnáziumba járt. Barbi kicsi korában nagyon szeretett énekelni és focizni, akkoriban ezek voltak a legkedveltebb időtöltései. Van egy nővére Palvin Anita, aki egyben a legjobb barátnője is. Anyukája a MÁV nyugdíj-igazgatóságánál dolgozott, apukájának cipőnagykereskedése van.

 

A WestEndben az üzletben Barbi fényképével hirdették a boltot. 13 éves kora előtt egyszer már majdnem felfedezték, de abból nem lett semmi. 2006-ban viszont az Andrássy út közelében Baráti Vince (jelenlegi ügynökei) és Méhész Balázs leszólították kutyasétáltatás közben. Az anyukája nagyon bizalmatlan volt ekkor az előző eset miatt. Mondták, hogy többször látták már és menjen be az ügynökségre, nem kell fizetni semmit, készítenek egy pár tesztfotót. A fotók el is készültek.

 

Aztán jött egy Japán ügynökség, akiknek bemutatták Barbit és már utazott is Japánba. Ekkor fotózták a japán Spur magazinnak. Majd következett Görögország és Németország. 16 éves korában jutott el először Párizsba két hónapra amikor is az ICON Modellügynökségnél kezdett először dolgozni 2009-ben. Először 2010 tavaszán vehetett részt a milánói és párizsi divatheteken. A nagy áttörést a következő évben a Prada exkluzív szerződése jelentette. 2012 februárjában első magyarként a L’Oreal Paris nagykövete lett. 2012 novemberében Barbi is részt vett a Victoria’s Secret éves divatbemutatóján, amely után még nagyobb népszerűségre tett szert. Fotózkodott a fellépő énekesekkel – egyikük Justin Bieber volt – amely kapcsán Justinnal rögtön összeboronálták, majd pedig egyes források Barbit jelölték meg Justin és Selena szakításának okáért, ami csak pletyka volt.

 

A teljes életrajzot itt tudjátok elolvasni: Biográfia

 

 

Alapadatok

Minden fontos adat megtalálható Barbiról a lenti táblázatban. Barbi életrajzát ilyen tartalmasra én írtam össze. A legtöbb információt a magyar nyelvű magazinokból szedtem ki!

 

Biográfia Kampányok, Reklámok
Idővonal Évről-évre
Kifutók Díjak

 

Érdekességek

Olyan dolgok Barbiról, amiket nem biztos, hogy eddig tudtál róla. Megpróbálok minden érdekességet összegyűjteni kedvencünkről.

 

Tudtad-e? Újságok címlapjain
Hivatalos oldalai Barbi és a L’Oréal
Natúr IMG Barbi Ő mondta

 

Interjúk

Itt olvashatóak el azok az interjúk, amiket külföldi weboldalakról vagy újságokból fordítok le magyar nyelve. Az interjúk mind saját fordítás. Ami nem, ott a forrás fel van tüntetve.

 

Madame Figaro rövid interjú – 2016 InStyle webinterjú – 2015
Armani 2018-as kampánya + interjú – 2017 Lorem ipsum dolor sit
1 350 megtekintés