Test Forbrukslån | Langattomat Kuulokkeet | Kredittkort Reiseforsikring | Strømpris | Boligalarm Pris | Båtforsikring | Mobilselskaper i Norge | Pris på Webdesign
Életrajza


Palvin Barbara 1993. október 8-án született Budapesten, Magyarországon. Az Erkel Ferenc Általános Iskola és Gimnáziumban végezte a tanulmányait, majd a Szinyei Merse Pál Gimnáziumba járt. Barbi kicsi korában nagyon szeretett énekelni és focizni, akkoriban ezek voltak a legkedveltebb időtöltései. Van egy nővére Palvin Anita, aki egyben a legjobb barátnője is. Anyukája a MÁV nyugdíj-igazgatóságánál dolgozott, apukájának cipőnagykereskedése van. A WestEndben az üzletben Barbi fényképével hirdették a boltot. 13 éves kora előtt egyszer már majdnem felfedezték, de abból nem lett semmi. 2006-ban viszont az Andrássy út közelében Baráti Vince (jelenlegi ügynökei) és Méhész Balázs leszólították kutyasétáltatás közben. Az anyukája nagyon bizalmatlan volt ekkor az előző eset miatt. Mondták, hogy többször látták már és menjen be az ügynökségre, nem kell fizetni semmit, készítenek egy pár tesztfotót. A fotók el is készültek. Aztán jött egy Japán ügynökség, akiknek bemutatták Barbit és már utazott is Japánba. Ekkor fotózták a japán, Spur magazinnak. Majd következett Görögország és Németország. 16 éves korában jutott el először Párizsba két hónapra amikor is az ICON Modellügynökségnél kezdett először dolgozni 2009-ben. Először 2010 tavaszán vehetett részt a milánói és párizsi divatheteken.
A nagy áttörést a következő évben a Prada exkluzív szerződése jelentette. 2012 februárjában első magyarként a L’Oreal Paris nagykövete lett. 2012 novemberében Barbi is részt vett a Victoria’s Secret éves divatbemutatóján, amely után még nagyobb népszerűségre tett szert. Fotózkodott a fellépő énekesekkel – egyikük Justin Bieber volt – amely kapcsán Justinnal rögtön összeboronálták, majd pedig egyes források Barbit jelölték meg Justin és Selena szakításának okáért, ami természetesen csak pletyka volt.
A 2013-as év elhozta Barbi számára a filmes karrier lehetőségét is, hiszen 2014-ben szerepelt a Hercules: The Thracian Wars című nagy költségvetésű filmben. 2013 tavaszán Barbi New Yorkba költözött, hogy egyszerűbben mozoghasson a nagyvárosok között, hisz a legtöbb munkáját mostanában Amerikában kapja. Nyáron Ázsiába is ellátogatott, pontosabban Dél-Korába, ám az ottaniak annyira megkedvelték, hogy novemberben ismét elrepült oda, mint a L’Oreal szépségnagykövete. 2013. végén és 2014. elején felröppentek a pletykák, mi szerint Barbi a One Direction szépfiújával, Niall Horannal randizik. A kapcsolat ténye homályos, ám kora tavasszal “hivatalosan” is szakítottak, ezzel pedig a direcionerek leálltak Barbi támadásával. 2014. elején Barbi Bieberrel és Mileyval is partizott, és mondhatni a 2014-es év során lett igazi hollywoodi híresség. A magyar szépség modellkarrierje a celeb élet mellett is töretlenül ível felfelé. Továbbra is a legnevesebb magazinok címlapjairól mosolyog vissza ránk, és a legnagyobb divatházak kampányaiban és divatbemutatóin látni. 2015-ben a Lily divatmárka arca lett, így szeptember elején Kínában készítettek vele fotózást. Itthon az ELLE magazin októberi címlapjához készült vele fotósorozat.
2016-ban Barbi elsőkén, értsétek: ebben a magazinban még sosem fotózták került bele a Sports Illustrated magazin fürdőruhás különszámában, mint az egyik új modell.

 

Kampányok // Reklámok
Volt a New Yorker reklámarca, és egy cappucino reklámfilmben is szerepelt. Jelenleg a Bel Air arca. És a Victoria’s Secret Pink kollekciójának egyik arca. Emellett szerepelt a Ray Ban, a Milly by Michelle Smith, a United Bamboo és a Magenta kampányaiban is. És már ötödik éve a L’Oréal szépségnagykövete.
Reklámarcok: Bel Air, Victoria’s Secret, Stella McCartner fod C&A, Chanel Beauty, Tommy Hilfiger, Calzedoniam H&M, Cartier, Express, Calvin Klein

 

Kifutók
A divatbemutatók egyik kedvenc visszatérő modellje. Több neves tervező darabjai mellett, végigsétált már többször Louis Vuitton kifutóján is. Ez után szerződtette az egyik legnagyobb modellügynökség az IMG. 2010 nyarán Srej Zsófival együtt a barcelonai divathetek bemutatóira is felkérték. A 2011. tavasz/nyári divathéten biztos helye volt Chanel, Vivienne Westwood, Loewe és Emanuel Ungaro divatházak show-in is. Bemutatta már Louis Vuitton, Miu Miu, Nina Ricci, Emanuel Ungaro, Christopher Kane, Julien MacDonald, Vivienne Westwood, Etro, Loewe, Giles ruháit.

 

Díjak
Háromszor nyerte meg a Glamour Women of the Year – Az év modellje díjat (2011, 2012, 2013)
2011-ben és 2012-ben is elnyerte a Fashion Awards Hungary Az év modellje díját.
A The Love Magazine blogja egyik héten őt választotta a Hét Modelljének.
2016-ban elnyerte a Sports Illustrated „Az év újonca” díját.

 

Barbi sikere több dolog szerencsés együttállásának köszönhető. 13 évesen elkezdte a modellkedést, gyakorlatilag ebben a közegben nőtt fel. Imád szerepelni és a középpontban lenni. A tehetséget a génjeiben hordozza, így ezek együttesen garantálják, hogy nemzetközi szinten is a legjobbak között van.

 

Mikor döntötted el, hogy modellkedéssel szeretnél foglalkozni?
Akkor, amikor az ügynököm tesztfotókat készített rólam. Azelőtt sosem jutott eszembe, hogy modellkedjek, de mikor felfedeztek, már tudtam, hogy mindenképp ezt szeretném csinálni.

 

Barbi életrajzát ilyen tartalmasra én írtam össze. A legtöbb információt a magyar nyelvű magazinokból szedtem ki!